Anasayfa > Oyun Haberleri > Unreal Engine 5 Temelli Superman Oyun Demosu Paylaşıldı

Unreal Engine 5 Temelli Superman Oyun Demosu Paylaşıldı

Bir Reddit kullanıcısı, r/gaming isimli Reddit grubunda üzerinde çalıştığı Superman oyun demosundan kısa bir kesit paylaştı. Paylaşılan video saatler içerisinde binlerce beğeni aldı.

Superman Oyun

Unreal Engine 5 kısa bir süre önce genel kullanıma açıldı ve geliştiricilerin beğenisine sunuldu. Fortnite’ın yapımcısı Epic Games tarafından geliştirilen Unreal Engine 5, şu anki en güncel oyun motoru olma özelliğini taşıyor. Daha önce de Unreal Engine 4 ile geliştiricilerin ve oyuncuların beğenisini kazanan Epic Games, Unreal Engine 5 ile oyun dünyasındaki yerini daha da güçlendirmek istiyor. Ücretsiz bir şekilde kullanıma sunulmuş olan UE5 için geliştiriciler şimdiden harıl harıl çalışmaya, motorun sınırlarını ve olanaklarını keşfetmeye başladı bile. İşte bu geliştiricilerden birisi de TJ Atomica isimli bir Reddit kullanıcısı.

Superman Oyun

Atomica, geliştirdiği demonun ufak bir kesitini r/gaming isimli bir Reddit alt grubunda paylaştı. Birkaç gündür Unreal Engine 5 ile uğraştığını söyleyen Atomica, modern bir Superman oyununun hayalini kurduğunu belirtti. Yaptığı paylaşımla oyuncuların övgüsünü kazanan Atomica, saatler içerisinde binlerce beğeni aldı.

I’ve been fooling around in Unreal Engine 5, dreaming of a modern Superman game
byu/TJATOMICA ingaming

Dikkatleri çeken bir başka şey ise UE5’in çıkış yapmasının üzerinden henüz 2 hafta bile geçmemiş olması. Bu kadar kısa bir sürede bu seviyede bir demonun yayımlanabilmesi ise motorun potansiyeli açısından oldukça umut verici. Oyunun bittiği zaman nasıl görüneceği hakkında bir fikrimiz olmasa da elimizdeki görüntülerden yola çıkarak UE5’in ileriki dönemlerde bizi bir hayli şaşırtacağını söylemek mümkün.

Sea of Thieves Müzikleri, Özel Plak Koleksiyonuyla Satışa Sunulacak

Superman oyun demosu her ne kadar oyuncular tarafından beğenilmiş olsa da yakın zamanda bir Superman oyununun çıkış yapması bir hayli zor gözüküyor. Hakları elinde tutan DC, şu anda tamamen Gotham Knights ve Suicide Squad: Kill the Justice League oyunlarına yönelmiş durumda. Bu oyunlar çıkış yaptıktan sonra DC’nin hangi alanlara yöneleceği ise şimdilik meçhul.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir