Anasayfa > Oyun Haberleri > Untitled Goose Game Co-Op Moduyla Karşımızda – Steam Çıkışı 23 Eylül!

Untitled Goose Game Co-Op Moduyla Karşımızda – Steam Çıkışı 23 Eylül!

Şimdinin Fall Guys’ı gibi çıktığı zamanı sallayan Untitled Goose Game co-op güncellemesini oyuna getiriyor, 23 Eylül’de Steam’de bizlerle oluyor.

Ortalıkta dolaşıp insanların işlerine çomak soktuğumuz bir sandbox benzeri oyun olan Untitled Goose Game cephesinden yeni haberler var. Uzun zamandır gündemimizde olmayan oyun, radikal bir değişiklikle oyuncuların karşısında. Lokal çok oyunculu modla birlikte iki kazla oynanmaya başlayacak olan Untitled Goose Game’in ayrıca Steam’de 23 Eylül’de satışa açılacağı açıklandı.

“Aman aman! İki korkunç kaz!

Untitled Goose Game için yeni bir iki oyunculu mod 23 Eylül’de bedavaya erişilebilir olacak.”

Untitled Goose Game co-op modu online olmayacak mı yani?

Untitled Goose Game’deki co-op özelliğinin bir eksikliği oyuncuları memnun etmese de bunun da bir çözümü bulunuyor aslında.

Birçok kişi bu iki oyunculu özelliğin çevrimiçi olmadığı için tepki göstermiş durumda. Aynı cihazdan oynanabilecek olan iki kişilik modu ayrı bilgisayarlardan oynamak için Steam’in Remote Play özelliği imdadımıza yetişiyor. Arkadaşınızla tıpkı yan yanaymış gibi couch co-op oyun oynatabilen özelliğe sahip olan oyun platformu Steam’den Untitled Goose Game’i şimdiden istek listenize ekleyebilir, güncellemenin geleceği 23 Eylül gününde de satın alabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir