Anasayfa > Oyun Haberleri > Untitled Goose Game Steam’de Satışa Açıldı, Co-op Modu Bizlerle

Untitled Goose Game Steam’de Satışa Açıldı, Co-op Modu Bizlerle

Eğlenceli oyun Untitled Goose Game, Steam’de çıkışını yapmasıyla birlikte uzun süredir beklenen co-op modunu da beraberinde getirdi.

Başıboş bir kaz olarak masum insanların sinirini bozduğumuz, espri anlayışı ve komik oynayışıyla oyuncuların sempatisini kazanan oyun Steam’de satışa açıldı. x fiyatla Steam’den alabileceğiniz Untitled Goose Game, bu gelişmeyle birlikte birçok kişinin beklediği çok oyunculu moda da kavuştu.

Untitled Goose Game’e Co-op Modu!

Bütün platformlar için gelen çok oyunculu mod, çevrimiçi bir şekilde oynanmayacak. Yerel çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz oyunda bir arkadaşınız bir kazı, siz de diğer kazı kontrol edebiliyorsunuz. İki gün önce doğum gününü kutlayan oyuna böylesine önemli bir güncellemenin şimdi gelmesi de manidar.

Untitled Goose Game nasıl online oynanır?

Untitled Goose Game’deki co-op özelliğinin bir eksikliği oyuncuları memnun etmese de bunun da bir çözümü bulunuyor aslında.

Birçok kişi bu iki oyunculu özelliğin çevrimiçi olmadığı için tepki göstermiş durumda. Aynı cihazdan oynanabilecek olan iki kişilik modu ayrı bilgisayarlardan oynamak için Steam’in Remote Play özelliği imdadımıza yetişiyor. Arkadaşınızla tıpkı yan yanaymış gibi couch co-op oyun oynatabilen özelliğe sahip olan oyun platformu Steam’den Untitled Goose Game’i satın alabilirsiniz.

Oyunu hem Epic Games’ten hem de Steam’den %25 indirimle 24 TL karşılığında satın alabiliyorsunuz. Remote play özelliğini kullanarak lokal olmayan oyunda lokal çok oyunculu oynayabilmeniz için Untitled Goose Game’i Steam’den almanızı tavsiye ederiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir