Anasayfa > Oyun Haberleri > Unto The End’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Unto The End’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Yeni çıkacak Platformer oyunlar arasında dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Unto The End’in 10 Aralık 2020’de bizlerle olacağı açıklandı.

Atmosferik bir 2 Boyutlu Platformer olan Unto The End, 2 Ton Studios tarafından geliştirilmiş, yaklaşık 4 yıldır üstünde uğraşılan bir proje. Oyunun amacı gayet basit, ailesiyle arasında zorlu bir yolculuk olan karakterimizi sağ salim ailesine kavuşturmak. Bu kadar basit ve tekdüze bir konu üstüne kurulan bir oyunun yapımının neden 4 yıl sürdüğünü kendinize soruyor olabilirsiniz. Bunun sebebi ise oyunun dövüş sistemi belki de bir oyunda gördüğümüz en zorlayıcı ve kompleks dövüş sistemlerinden biri. Üstünde çok çalıştıklarını söyleyen 2 Ton Studios, For Honor‘ın dövüş sistemine benzer bir sistem kullanmış. Bu sistemdeki ana mekanikler: yukarıdan ve aşağıdan saldırı, yukarıdan ve aşağıdan savuşturma, kaçınma, çömelme, omuz atma ve saldırı fake’i atma. Oyunun yapımcıları, sizin oyunu oynarken kendinizi Herkülvari biri gibi düşünmemenizi, karşınıza çıkacak her düşmana dikkatli ve sabırlı şekilde yaklaşmanızı öneriyor.

Unto the End’in Çıkış Tarihi Açıklandı!

İlginç dövüş sistemiyle oyuncuların dikkatini çeken platform oyunu Unto The End’in çıkış tarihi, oyunun yapımcısı 2 Ton Studios tarafından 10 Aralık 2020 olarak açıklandı.

Unto The End

Oyunun bir diğer özelliği ise, düşmanlarla olan her karşılaşmanızın etrafı kan gölüne çevirerek bitmek zorunda olmaması. Etraftan topladığınız belirli eşyaları belirli kişilere verirseniz, onlarla kılıç kılıca çarpışmadan yolunuza devam edebilirsiniz. Bazı düşmanlara da kılıcınızı kınına sokarak onlara zarar vermek istemediğinizi anlatabilir, ortak noktaya varabilirsiniz. Tabii bu her zaman istediğiniz yolda gitmeyebilir, yanlış eşyaları sunmak onları kızdırabilir ve size saldırmalarını da sağlayabilir. Bu bilgiyle beraber oyunun tıpkı Undertale‘da gördüğümüz gibi bir “Pacifist” ve “Genocide” yollarına sahip olabileceği gibi teoriler de ortalıkta dönüyor.

Cyberpunk 2077 DLC’leri Oyunun Çıkışının Ardından Duyurulacak

Unto The End, şuana kadar verdiği bilgilerle bizim ilgimizi hayliyle çekmiş durumda. Atmosferiyle içine çekecek, dövüşleriyle alın teri döktürecek olan Unto The End hakkında daha fazla bilgi için, 2 Ton Studios‘un açıklamalarına göz atabilirsiniz.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir