Anasayfa > Oyun Haberleri > Valheim Yapımcıları İlk Büyük Güncellemeye Dair Bir İpucu Paylaştı

Valheim Yapımcıları İlk Büyük Güncellemeye Dair Bir İpucu Paylaştı

Çıktığı günden beri büyük ses getiren açık dünya hayatta kalma oyunu Valheim, 2021 yol haritasının ilk büyük güncellemesine hazırlanırken bir yandan da yeni bir satış rekorunu kutluyor.

Günlük ortalama 200,000 aktif oyuncuya sahip olan Valheim‘i karşılaştıracak olursak Apex Legends, Rainbow Six Siege ve GTA V gibi popüler oyunların günlük aktif oyuncu sayısıyla kolaylıkla yarışabiliyor. Durum böyleyken çıkalı yaklaşık 6 hafta olmuş olsa da, Valheim sürekli artmaya devam eden oyuncu kitlesi ile en nihayetinde 6 milyon kopya satışına ulaştı. Bu yeni kilometre taşıyla birlikte yapımcı stüdyo Iron Gate, paylaştığı blog yazısı ile hem bu başarıya hem de yeni gelecek büyük güncellemeye değindi.

GTA Online Giriş Süresi Kısaltan Mod Oyuna Eklenecek

Stüdyo, son zamanlardaki meşguliyetlerini şu şekilde açıkladı: “Podcastler ve oyun haberlerinden İsveç televizyonuna kadar birçok röportaja katılma fırsatını bulmaktan onur duyuyoruz. Telaşlı bir zamandı fakat merak etmeyin! Tabii ki hala oyun üzerinde çalışıyoruz.” Ekip programcısının oyun buglarını ön plana koyarak çalıştığını bildiren yazı bir sonraki yama için Steam güncellemesinin beklendiğini belirtirken ayrıca oyuncuların bug durumlarını incelemeleri ve bildirmeleri için buraya ulaşabileceklerine dikkat çekti.

2 Şubat’ta paylaşılan 2021 Yol Haritasını takip eden stüdyo ilk olarak ‘Heart and Home‘ isimli güncellemesini getirecek. Oyunun çıkışından bu yana öncelikli olarak buglarla uğraştıklarını belirten yazı, ortamın durulması ile artık güncelleme üzerinde daha rahat çalışabilecek zamanlarının olduğunu söyleyerek devam ediyor ve ekliyor: “Baş sanatçımız nezaketle bir ön gösterim sağladı.

Valheim

Bu küçük ‘ön gösterim’ pek fazla bilgi sağlamasa da koruduğu gizem oyuncuların merakını çoktan uyandırmış durumda. Güncelleme için birçok ‘heyecan verici şeye’ sahip olduklarını ve oyuncuların geri bildirimleri ile önerilerini dikkate aldıklarını belirten Iron Gate daha fazlasını göstermek için sabırsızlandıklarını söyledi.

Valheim‘ın 2021 planlarına bakarsak biri yeni bir biyom içermek üzere 4 büyük güncellemenin yanında mümkün olursa

  • Multiplayer Etkileşimleri
  • Savaş İyileştirmeleri
  • Ay Evreleri
  • Katran Çukurları
  • Satıcı Envanteri Genişlemesi
  • Svartalfr Eşkıyaları
  • Daha Fazla Eşsiz Lokasyon
  • Sandbox Modu
  • ve Munin oyuna eklenecek.

Sadık oyuncu kitlesiyle başarılarının devamlılığı sürerken yeni güncellemeler ile stüdyonun yeni rekorlar kırıp kırmayacağını zaman gösterecek.

Valheim

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir