Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT 1.01 Yama Notları Paylaşıldı

VALORANT 1.01 Yama Notları Paylaşıldı

 Riot Games’in yeni FPS oyunu VALORANT için 1.01 yama notları paylaşıldı. Yapılan tüm değişiklikler ve detaylar haberimizde.

2 Haziran tarihinde resmi lansmanını gerçekleştirmiş olan VALORANT, resmi çıkışının ardından ilk güncellemesini de aldı. VALORANT‘ın 1.01 yamasında en dikkat çekici değişikliklerin başında Sage için yapılan dengeleme geliyor. Buna göre Sage karakterinin Bariyer Küresi adlı yeteneğinin menzili azaltılmış durumda. Yeteneğin kullanım menzili 20’den 10’a düşürüldü.

VALORANT 1.01 yama

Bir diğer değişiklik de Spike’a Hücum modu üzerinde oldu. VALORANT 1.01 yama güncellemesi ile bu Spike’a Hücum oyun modunda artık her turda beş tane özel küre bulunacak. Bunlardan biri mutlaka ulti küresi olacak ve kalan küreler rastgele atanacak. Tüm bunlara ek olarak ise oyun modu içerisinde alınan her küre ulti  yeteneğini bir puan dolduracak. Oyun moduna eklenen en dikkat çekici küre ise Altın Silah. Altın Silah küresi sayesinde oyuncular ellerinde bıçak varmış gibi hızlı koşabilecekler. Ancak kürenin en dikkat çekici özelliği bu değil. Altın Silah sayesinde rakibinize isabet eden herhangi bir atışınız onu anında öldürecek. Yani rakibinize deyim yerindeyse tek atabileceksiniz. Ancak silah yalnızca bir mermi ateşleyebiliyor ve 2 adet yedek mermisi bulunuyor. Kısacası ateş etmeden önce iki kez düşünün. Öldürdüğünüz her rakip size ek bir mermi kazandıracak.

Ascent haritasında ise yapılan ufak değişiklikler mevcut. Bunlar silah kaplamalarının duvarların içlerine girdiği ve kaybolduğu noktalar. Ayrıca bazı duvar delinmesi hataları da VALORANT 1.01 yama güncellemesi ile giderilmiş durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir