Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT 1. Yıl Etkinlikleri Duyuruldu

VALORANT 1. Yıl Etkinlikleri Duyuruldu

Riot Games’in popüler rekabetçi FPS oyunu Valorant 1. yıl etkinlikleri ile oyunculara keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yılın 7 Nisan’ında kapalı beta süreci başlayan, bunun ardından 2 Haziran tarihinde ise tam çıkışını gerçekleştiren Valorant o tarihten bu yana oyuncular tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine ulaşan ve espor arenasına da hızlı bir giriş yapan Riot Games‘in sevilen oyunu bugünlerde birinci yaşını kutluyor ve bu kutlama coşkusunu da oyuncularla paylaşıyor. Riot Games kanadından yapılan duyuruya göre Valorant 1. yıl etkinlikleri ile oyuncuları eğlenceli anlar ve çeşitli sürprizler bekliyor olacak. Gelin bunların tümüne bir göz atalım.

Valorant Mobil Resmi Olarak Duyuruldu!

Gece.Pazarı

3 Haziran’dan itibaren oyuncuların daha önceden de aşina oldukları Gece.Pazarı her oyuncuya özel olarak altı farklı silah kaplamasını çok özel fiyatlarla sunacak.

İyiliği Paylaş Hareketi

Riot Games bu etkinlikte oyuncuların da katkısı ile toplumsal yardım kampanyasına fon sağlayacak. 2 ve 7 Haziran arasında devam edecek olan oylamada oyuncuların oylarıyla seçilen silah kaplamaları bir pakette birleştirilecek ve bu paketin satışından elde edilen gelirin yarısı ile aksesuarlardan elde edilen gelirin tamamı Riot Games Toplumsal Etki Fonu‘nda kullanılacak.

Oyuncu Kartları

Çok özel oyuncu kartları da Valorant 1. yıl etkinlikleri kapsamında oyuncuları bekliyor olacak. 1. Bölüm özel kartı 9 Haziran‘da oyunculara sunulacak. 2. Bölüm özel kartı Prime Gaming ganimeti olarak dağıtılacak. 3. Bölüm kartına ise etkinlik bileti ile sahip olunabilecek.

Topluluk Savaş Bileti

13 ve 25 Haziran tarihleri arasında Valorant bölgesel oylamalar ile her bölgeye özel silah uğuru, sprey ve unvanları belirleyecek. En çok oy alanlar ise 4. Bölüm Savaş Bileti’ne eklenecekler.

wwFest

25 Haziran‘da deneysel bir müzik festivali olan wwFest‘de 1. yıl etkinlikleri kapsamında geri dönüyor.

1. Yıl Etkinlik Bileti

22 Haziran ve 6 Temmuz tarihleri arasında oyuncular 7 seviyelik bir özel bilete sahip olacaklar. 3. Bölüm oyuncu kartı, sprey, silah uğuru ve pek çok özel hediye içeren bilete sahip olmanın tek şartı ise Valorant oynayıp XP kazanmak.

3. Bölüm Canlı Yayını

21 Haziran‘da geliştiriciler özel canlı yayında önümüzdeki dönemde bizleri nelerin beklediğine dair ipuçları verecekler. Yayın 20:00’de Twitch‘te canlı olarak gerçekleşecek.

Grup Takviyesi

22 Haziran ve 26 Temmuz tarihleri arasında arkadaşlarınız ile oynayacağınız herhangi bir oyun modu her iki tarafa da daha fazla XP kazandıracak. Özel oyun dışındaki her oyun modu bunu destekleyecek. Ayrıca daha büyük gruplar daha çok XP takviyesi demek.

Hesap Seviyesi

22 Haziran‘da gerçekleşecek olan canlı yayında detayları belirtilecek olan bu etkinlikte oyuncuların Valorant‘a ayırdıkları vaktin ödüllendirilmesi planlanıyor.

Yeni Ajan

Oyuncuların en çok merak ettikleri içeriklerin başında elbette ki Valorant‘ın yeni ajanı geliyor. Valorant 1. yıl etkinlikleri kapsamında yeni ajanın da duyurusu yapılacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir