Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT 14. Ajan İçin Spotify Listesini Yayınladı

VALORANT 14. Ajan İçin Spotify Listesini Yayınladı

VALORANT yakında oyuna eklenmesi planlanan 14. ajan Yoru için hazırlanan çalma listesini Spotify üzerinden oyuncular ile paylaştı.

Kapalı beta döneminden bu yana oyuncular tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan VALORANT‘ın geliştirici ekibi bu ilgiyi hem canlı tutabilmek, hem de karşılığını vermek amacıyla çalışıyorlar. Oyun ve oyun etkinlikleri dışında da oyuncular ile bağ kurmayı önemseyen ekip bunun için oyunlarını mümkün olduğunca gerçek hayata da taşıyorlar. Bu hamlenin en güzel örneklerinden biri ise Riot Games ekibi tarafından her VALORANT ajanına özel olarak oluşturulan Spotify çalma listeleri.


Her VALORANT ajanı kişilik özellikleri dikkate alarak oluşturulmuş bir çalma listesine sahip. VALORANT bu listeler arasına 14. ajan Yoru‘ya ait parçaları da eklemiş durumda. A14 adını taşıyan çalma listesinde yüksek tempolu parçaların ağırlıkta olduğu gözlerden kaçmıyor. VALORANT geliştirici ekibi 14. ajan için hazırladıkları Spotify listesi ile oyunculara ajanın kişiliği hakkında da ipuçları veriyorlar. Çalma listesinde YDIZZY, Dos Monos, Submerse, Daichi Yamamoto ve Taka Perry gibi sanatçıların eserleri yer alıyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir