Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Ajanlarının Özel Çalma Listeleri Spotify ‘da!

VALORANT Ajanlarının Özel Çalma Listeleri Spotify ‘da!

Riot Games VALORANT ajanlarının tümü için oluşturdukları özel çalma listelerini Spotify ‘dan yayınladı. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in müzik ile özel bir bağı olduğu ve bu bağı oyunlarına da başarılı bir biçimde yedirdiği oldukça aşikar bir konu. League of Legends için yayınlanan müzik albümleri, Pentakill ve K/DA gibi müzik temalı serilerin ardından firma bu kez de en yeni oyunları olan VALORANT için müzik konusunda ilk adımlarını attı. Riot Games VALORANT ajanlarının her birinin favori şarkılarından oluşan özel çalma listelerini Spotify üzerinden oyuncuların beğenisine sundu.

Tüm ajanlar için ayrı ayrı hazırlanmış olan listeler yaklaşık olarak 40-50 dakika arasındalar. Her bir ajanın müzik zevki de birbirlerine göre oldukça farklılık gösteriyor. Örneğin Çinli ajan Sage‘in listesinde Disney‘in ünlü filmlerinden Mulan‘ın orijinal müziklerinden biri yer alırken Meksikalı ajan Reyna‘nın listesinde ise Latin tınıları ağır basıyor. İsveçli ajanımız Breach ise Amon Amarth, Killswitch Engage gibi grupları tercih ederek heavy metal türüne olan sevgisini ortaya koyuyor.

VALORANT Spotify

Riot Games yapmış olduğu bu hamle ile oyuncuların da gönlünü kazanmayı başarmış durumda. Sonuçta kim favori karakterinin müzik zevkini öğrenmek istemez ki? Dilerseniz siz de burada yer alan bağlantıya tıklayarak favori VALORANT ajanınız ile müzik zevklerinizin ne derecede uyuştuğunu Spotify listesine bir göz atarak görebilirsiniz. Bu çalma listeleri sayesinde oyun içerisinde müzik ile ilgili konuşan ve kulaklıklarını asla çıkartmayan Raze karakterinin de ne dinlediğini sonunda öğrenmiş oluyoruz. 🙂

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir