Anasayfa > Sanat Haberleri > Spotify Covid-19 Sebebi İle 2021 Yılına Kadar Evden Çalışacak

Spotify Covid-19 Sebebi İle 2021 Yılına Kadar Evden Çalışacak

Spotify Covid-19 sebebi ile çalışanlarının 2021 yılına kadar evden çalışacaklarını duyurdu. Duyuru ile ilgili detaylar haberimizde.

Avrupa ve Amerika’da eğrinin yavaşça aşağı doğru kırıldığı Covid-19 salgını eğlence dünyasından ofis ortamına kadar bir çok alanı olumsuz yönde etkiledi. İsveç merkezli müzik dinleme uygulaması olan Spotify Covid-19 sebebi ile yaptıkları açıklamada şirketin bütün çalışanlarının 2021 yılına kadar evden çalışacağını duyurdu.

Soundtrack Konusunda En İyi Olan Oyunlar

Variey web sitesine verilen bilgiye göre Spotify evden çalışma protokollerinde uluslararası bir güncelleme yoluna gitti. Her ülkedeki yerel ve resmi uygulamaları takip ederek ofislerini açmaları için en uygun ve güvenli zamanı bekleyeceklerini belirttiler. Yapılan açıklamada çalışanların sağlığının en üst seviyede önemli olduğunu belirtilirken, çalışanların 2021 yılına kadar ofise çağırılmayacağı açıklandı.

Şirketin yayınladığı son rapora göre Spotify 2019 yılında 4405 kişilik bir kadro ile tam zamanlı çalıştığını açıkladı. Bu çalışanlardan 2121 kişi şirketin Amerika ayağında çalışırken, 1437 kişi genel merkez olan İsveç’te bulunuyor. Şirketin dünya genelinde 79 noktada ofisi bulunuyor.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir