Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT 2. Bölüm 3. Kısım Oynanış Videosu Paylaşıldı

VALORANT 2. Bölüm 3. Kısım Oynanış Videosu Paylaşıldı

VALORANT 2. Bölüm 3. Kısım oynanış videosu paylaşıldı. 3. Kısım, açıklanan yeri harita Breeze’in yanında henüz açıklanmayan bir ajanla da gelebilir. Detaylar haberimizde.

VALORANT resmi hesaplarından paylaşılan videoyla 2. Bölüm 3. Kısım artık netleşti. Yakın zamanda gelecek güncellemeyle başlayacak olan yeni kısım renkli içeriğiyle VALORANT dünyasına yazı getirmiş gibi. Yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

VALORANT 2. Bölüm 3. Kısım oynanış videosunda ilk dikkatimizi çeken öge yeni savaş bileti. Yeni savaş biletinde her zamanki gibi çeşitli ücretli ve ücretsiz bonuslar olacak. Oynadıkça yeni silah skinleri, spreyler ve çeşitli özelleştirmeler açabileceğiz. Yeni güncellemeyle eklenen Breeze haritasıyla birlikte VALORANT evrenine biraz daha “yazlık” bir hava gelmiş oldu. Renkli silahlar ve eğlenceli stickerlar savaş biletinden gördüğümüz ufak kesitte bile kendini hemen belli ediyor.

VALORANT 2. Bölüm 3. Kısım savaş biletiyle gelecek eşyalardan ufak bir kesit.

Ayrıca videonun çeşitli kısımlarında yeni harita Breeze’den bazı sahneler de görüyoruz. Daha geniş ve uzak mesafeli çatışmalara ev sahipliği yapması planlanan Breeze bakalım oyuncular tarafından beğenilecek mi?

VALORANT 2.08 Yama Notları

Yeni güncelleme detayları da Riot tarafından paylaşıldı. Yeni harita oyuna 2.08 güncellemesiyle eklenecek, ancak tek yenilik bu değil. Oyunda yapılan çeşitli değişiklikler hakkında bilgi sahibi olmak için yazımızı okuyabilirsiniz.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir