Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT 3.Bölüm 2.Kısım Başlangıç Tarihi Ertelendi

VALORANT 3.Bölüm 2.Kısım Başlangıç Tarihi Ertelendi

Riot Games tarafından geliştirilen 5v5 taktiksel rekabetçi FPS oyunu VALORANT’ın 3.bölüm 1.kısmının bitiş zamanına az bir süre kaldı ancak yakın zamanda başlaması beklenen VALORANT 3.bölüm 2.kısım başlangıç tarihi ertelendi.

VALORANT Aim Geliştirme Yöntemleri – Basit Rehber

Riot Games’in popüler FPS oyunu 1 yılı aşkın süreden beri online oyun sektöründe büyük bir başarı sergiliyor. Yeni sezonları gelmeye devam eden VALORANT’ın yeni kısmı için üzücü haber geldi. Valorant, güncel olarak 3.bölüm 1.kısım ile ilerliyordu. 1.kısmın bitmesine az bir süre kala yapılan yeni bir açıklama ile 1.kısmın uzatıldığı ve böylece 2.kısmın başlangıç tarihinin ertelendiği belirtildi.

Riot Games, 2.kısım için gereken kalitenin henüz sağlanamadığını ve bu yüzden başlangıç tarihlerinin değiştiğini duyurdu. Yeni planlara göre 3.Bölüm 1.Kısmın süresi 2 hafta uzatıldı. 3.Bölüm 2.Kısmın ise 8 Eylül civarı geleceği belirtildi. Her ne kadar bu tarih verilse de bu tarihin net bir tarih olmadığı da eklendi. 1.kısmın rekabet modunun 7 Eylül‘de sona ereceği ve oyun içi görevlerin süresinin uzatılacağı duyuruldu.

Böylece 1.kısım 2 hafta uzatılmış oldu. VALORANT oyuncuları 3.Bölüm 2.Kısım için biraz daha beklemek zorunda kalacak. Sizler 2.kısımda ne gibi güncellemeler görmek istersiniz? Oyun hakkında düşüncelerinizi ve yeni güncelleme ile birlikte neler görmek istediğinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. VALORANT’ın resmi haber sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Güncel VALORANT haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir