Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Ajanı Cypher, Tanıtım Videosu İle Karşımızda

VALORANT Ajanı Cypher, Tanıtım Videosu İle Karşımızda

Kapalı betasıyla gündeme oturan FPS oyunu VALORANT, son paylaştığı Cypher videosu ile kapalı betanın çıkışının ardından da ajan tanıtmaya devam ediyor.

Kapalı beta erişimini Twitch yayını izleyenlere vermesiyle birlikte bir milyondan fazla izleyiciye ulaşıp CS:GO’nun rekorunu egale eden VALORANT, oyunun çıkışının ardından da haftada bir paylaştığı ajan tanıtımlarına devam ediyor. İlk altı ajanı tanıtılmasının ardından oyunun hacker ajanı, bilişim uzmanı Cypher’ın videosu paylaşılmış durumda. Videoda Faslı ajanın yeteneklerinin kritik anlarda nasıl kullanıldığı gösteriliyor.

Cypher, Twitter’da paylaşılan tanıtım videosunda görüş yeteneklerini kullanarak sayı açısından dezavantajlı olmasına rağmen rauntu kazanırken görülüyor. Kompleks bir şekilde oynamayı sevenler veya Rainbow Six: Siege’den kamera / drone mantığına iyice aşina olanlar için güzel bir ajan olacak gibi duruyor Cypher. Profesyonel arenada karakterle yapılacak akıl alıcı oyunları düşünmeden edemiyor insan.

Espor arenası da NiP ve T1 gibi takımlarla hafiften açılmaya başlayan oyunun iki gün önce başlayan kapalı betasına katılmak için Riot hesabınızı Twitch hesabınıza bağlayarak VALORANT yayınları izlemeniz gerekiyor.

https://www.savebutonu.com/valorant-kapali-beta-sureci-ile-ilgili-her-sey-15677

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir