Anasayfa > Espor Haberleri > Ninjas in Pyjamas, Eski Paladins Takımını VALORANT Kadrosuna Aldı!

Ninjas in Pyjamas, Eski Paladins Takımını VALORANT Kadrosuna Aldı!

Profesyonel espor takımı Ninjas in Pyjamas, eski Paladins kadroları ile VALORANT için sözleşme imzaladıklarını oyunculara duyurdu.

VALORANT’tan espor gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Riot Games tarafından üretilen, kapalı beta erişimlerinin Twitch üzerinden verilmesiyle izlenme rekorları kıran oyunun profesyonel kanadından da haberler var. VALORANT’ın profesyonel sahnesinde T1 kadrosuna eski bir CS:GO oyuncusu olan AZK’in katıldığını görmüştük. Bu sefer de başka bir profesyonel espor takımı Ninjas in Pyjamas büyük bir hamleyle VALORANT sahnesine atıldı. Eski Paladins kadrolarıyla sözleşme imzalayarak VALORANT takımını kuran takımın eski kaptanı Bird, yeni oyunda koçluk yapacağı için takıma bir kişi daha gelecek.

Paladins’te dünya şampiyonluğu yaşadıktan sonra serbest kalan ekip, VALORANT ile sahneye geri dönüyor. Paladins şampiyonu takımın kaptanlığını yapan Bird, turnuvadan sonra emekli olmayı düşünüyordu. Kendisi, VALORANT takımında koçluk yaparak espor kariyerini sürdürecek. Takımın koçu, düşüncelerini aşağıdaki şekilde belirtmiş durumda:

“Riot’un yeni oyunu VALORANT’ta takım olarak, NiP adı altında mücadele etmeye devam edeceğimiz için çok heyecanlıyız. Paladins’teki başarımız takım oyunundan geliyordu, burada da bu anlayışı sürdürmeye niyetliyiz. VALORANT’a takımca geçme kararımızı sinerjimizi korumak ve oyunu en etkili şekilde öğrenmeye odaklanmak için verdik.”

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir