Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Ajanı Skye Resmi Olarak Tanıtıldı

VALORANT Ajanı Skye Resmi Olarak Tanıtıldı

Riot Games tarafından geçtiğimiz gün ilk kez görüntüsü paylaşılan VALORANT ajanı Skye bugün resmi olarak tanıtıldı. Detaylar haberimizde.

VALORANT kadrosuna katılacak olan 12. ajan olan Skye oyunun üçüncü sezonuna eklenecek. VALORANT‘ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden dün yayınlanan bir gönderi ile dış görünüşü hakkında ilk kez bilgi sahibi olduğumuz Skye‘ın yetenekleri de gecenin geç saatlerinde bazı veri madencileri tarafından resmi lansman öncesinde sızdırılmıştı.

Riot Games bugün paylaştığı bir gönderi ile en yeni VALORANT ajanı Skye için bir oynanış videosunu oyuncuların beğenisine sundu. Bunun yanı sıra yayınlanan videoda ajanın arka plan hikayesi hakkında da kısa bir kesit de görücüye çıktı. Videoda da görüleceği üzere veri madencileri tarafından Skye‘ın yetenekleri hakkında yapılan sızıntılar tamamiyle doğru çıktı diyebiliriz. Yapılan sızıntılara bir göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Sage‘den sonra ilk kez şifa yeteneklerine sahip olan bir karakterin oyuna eklenmesi dengeleri bir nebze de olsa değiştirecek gibi görünüyor. Skye‘ın iyileştirme yeteneği Sage‘den farklı olarak kendisi üzerinde kullanılamasa da ajan tek seferde birden çok takım arkadaşını iyileştirebiliyor. Bakalım üçüncü bölümün başlaması ile birlikte oyuna eklenecek olan Skye oyuncular tarafından ne gibi yorumlar ile karşılanacak?

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir