Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Ajanı Skye’ın Yetenekleri Sızdırıldı!

Yeni VALORANT Ajanı Skye’ın Yetenekleri Sızdırıldı!

Geçtiğimiz saatlerde Riot Games’in ilk kez görüntüsünü paylaştığı yeni ajan Skye’ın yetenekleri resmi lansman öncesinde sızdırılmış durumda. Detaylar haberimizde.

VALORANT‘ta yeni sezonun başlaması ile birlikte oyuna dahil olacak olan yeni ajan Skye‘ın sahip olacağı tüm yetenekler sızdırıldı. Dövüş yeteneklerinin yanı sıra iyileştirme yeteneği ile de göze çarpan ajan Sage‘den sonra oyunda iyileştirme yeteneklerine sahip olan ikinci karakter olacak. Ancak Skye‘ın bu iyileştirme yeteneği Sage‘e kıyasla biraz daha farklı işleyecek. Yapılan sızıntılara göre Skye‘ın yetenekleri ise şu şekilde;

  • Guiding Light (E): Skye mouse yardımı ile yönlendirilebilen bir şahin gönderir. Yeteneğin tekrar kullanılması durumunda ise bu şahin rakibi ve takım arkadaşlarını kör edebilen bir flaş etkisi yaratır.
  • Trailblazer (Q): Bir Tazmanya kaplanı kuşanan ajan bu kaplanı yönlendirebilir ancak kaplanın görüşü kısıtlıdır. Ateş etme tuşu ile öne atılıp infilak eden kaplan rakiplerini sarsar ve hedeflendiği rakibe hasar verir.
  • Seekers (X): Üç adet arayıcı kuşanan Skye ateş etme butonuna basarak bu arayıcıları kullanır. Arayıcılar en yakın üç rakibi bularak onların görüşlerini kısıtlar.
  • Regrowth (C): Şifa eşyası kullanan ajan bu yeteneği sayesinde yetenek menzilinde kalan tüm takım arkadaşlarını iyileştirebilir ancak bu yeteneğini kendisi üzerinde kullanamaz. Yetenek şifa havuzu tükenene kadar yeniden kullanılabilir.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir