Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Ajanı İlk Görüntüsüyle Karşımızda! 27 Ekim’de Geliyor Mu?

Yeni VALORANT Ajanı İlk Görüntüsüyle Karşımızda! 27 Ekim’de Geliyor Mu?

Oyuna üçüncü kısımda eklenecek olan yeni VALORANT ajanı, Riot Games tarafından paylaşılan ilk görüntüsüyle karşımızda.

VALORANT’ın resmi hesabından “Kim kimi avlıyor?” başlığıyla yapılan paylaşımın ardından üçüncü kısımda gelecek olan yenilikleri sıraladığı bir yazı yayımlayan ekip, yazının sonunda yeni ajan başlığı altında bir tilki fotoğrafına yer verdi. Yeni kısımda gelecek olan değişikliklerin duyurulduğu paylaşımda da renkleri o tilkiye oldukça benzeyen bir insan bulunuyor.

VALORANT’ın Buzlu Haritası Icebox Duyuruldu!

Önce bu görselle bizleri meraklandıran ekip, ardından yaptığı paylaşımda üçüncü kısım değişikliklerinden bahsetti. Bu değişikliklerin duyurulduğu gönderinin fotoğrafı da büyük ihtimalle yeni ajanı bizlere ilk kez gösteriyor.

Görselde arka planda bulunan silahlar ise yeni savaş biletinde bizlerle buluşacak. Paylaşılan yazının sonunda yer alan Yeni Ajan: ??? (27 Ekim) başlığının altında “Kim kimi avlıyor?” paylaşımındaki tilki bulunuyor. Bu tarihin ne olduğu hakkında kesin bir bilgi bulunmasa da yeni ajanın çıkış tarihi olması kuvvetle muhtemel. Ajanın yetenekleri hakkında resmi bir açıklama olmasa bile daha önceden yapılan sızıntıdan dolayı elimizde bazı bilgiler var.

Yeni VALORANT Ajanı Hakkında Bildiklerimiz

Bundan önce yapılan sızıntılarda Stealth kod adıyla geliştirilen yeni ajanın ultisinin ne olduğunu öğrenmiştik. Ulti yeteneğiyle takım arkadaşlarını ve kendisini görünmez kılabilen ajanın rakipleri böyle bir durumla karşı karşıya kalınca “Yakında gizli düşman bulunuyor” tarzında bir uyarı alacak. Paylaşılan fotoğraflarda görünen orman teması yeni ajanın yeteneğiyle birlikte düşünüldüğünde kamuflaj yeteneğine sahip olduğunu ortaya koyuyor olabilir. Stealth kod adlı yeni ajan hakkındaki bilgileri derlediğimiz yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

VALORANT’a Yeni Ajan Geliyor: Kod Adı Stealth

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir