Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Deathmatch Oyun Moduna da Sahip Olacak

VALORANT Deathmatch Oyun Moduna da Sahip Olacak

Kapalı beta sürecinden bu yana oyuncuların yoğun ilgisi ile karşılanan VALORANT Deathmatch modu ile de karşımıza çıkacak. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in yeni gözdesi geçtiğimiz günlerde kapalı beta sürecini tamamlayarak resmi lansmanını gerçekleştirdi. Kapalı beta sürecinden bu yana oyun üzerinde sürekli çalışan Riot Games resmi lansman ile birlikte VALORANT‘a Spike’a Hücum adlı bir mod da ekledi. Oyuna eklenen bu modun ardından da gözler rekabetçi FPS’lerin olmazsa olmaz modlarından olan Deathmatch moduna çevrildi.

Kapalı beta sürecinin devam ettiği günlerden bu yana oyuncular tarafından en çok dile getirilen konuların başında Deathmatch modu geliyordu. Hızlı bir eğlence için ideal olan bu mod geliştiricilerin söylediklerine göre çok yakında oyuna eklenebilir. Konu hakkında konuşan ve Riot Games‘te oyun modlarından sorumlu yetkili olarak görev yapan Jared Berbach VALORANT Deathmatch modunun çok yakında oyuncularla buluşabileceğine dair sinyaller verdi.

VALORANT Deathmatch

Henüz çıkış tarihi belli olmasa da ekip içerisinde de bu konunun fazlaca dillendirildiğini belirten Berbach oyun modunun alt yapısını ve bunu destekleyecek olan teknolojiyi geliştirmeye başladıklarını ifade etti. Oyuncuların isteklerini duyduklarını ve bunları ciddiye aldıklarını da söyleyen geliştirici konunun üzerinde çalıştıklarını, oyunculara bu modu kesinlikle sunacaklarını, ancak bu oyun modunun ne zaman çıkacağının hala belli olmadığını da sözlerine ekledi. VALORANT‘ın hızlı gelişimi ve geliştiricinin sözlerini hesaba katacak olursak Deathmatch moduna kavuşmak için çok uzun süre beklemeyeceğiz gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir