Anasayfa > Espor Haberleri > Twitch Rivals VALORANT’taki Temsilcimiz Team wtcN, Finalde!

Twitch Rivals VALORANT’taki Temsilcimiz Team wtcN, Finalde!

Twitch Rivals VALORANT’taki temsilcimiz Team wtcN, bugün oynanan yarı finalin ardından finale çıkmayı başardı.

Twitch Rivals, Twitch’te isim yapmış ve topluluk tarafından sevilen yayıncıların yüksek meblağlardaki para ödülleri için mücadele ettikleri bir yarışma. League of Legends, CS : GO gibi oyunların turnuvalarından sonra sıra son zamanların en gözde oyunu VALORANT’ta. VALORANT’ın Beta sürecinin sona ermesinin ardından, oyunun tam sürümünün ilk gerçek turnuvası düzenleniyor.

Ülkemizden 4 farklı yayıncı da kendi takımlarıyla Twitch Rivals’a katıldı. Bu yayıncılar, unlost, wtcN, aLpTV ve Mithrain idi. Temsilcilerimizden wtcN’ın takımı hariç diğer takımlarımız kötü mücadele ederek maalesef grup aşamasında elendiler. wtcN ve takımı ise (wtcN, legoo, cNed, rogu, kerimhan) grup aşamasından 3’te 3 yaparak çıktı ve çeyrek finalde de 13-5’lik galibiyet alarak adını yarı finale yazdırmayı başardı. Yarı finalde Polonya temsilcisi IzakOOO ve takımıyla mücadele eden temsilcimiz, 2-0’lık galibiyetle adını finale yazdırmayı başardı.

İlk maçı Haven haritasında 13-11’lik skorla kazanmayı bilen temsilcimiz, son maçta Split haritasındaki muhteşem mücadeleyi de 13-12 kazanmayı bildi ve 2-0’lık galibiyetle adını finale yazdırdı. Finaldeki rakibimiz Rus oyuncuların çoğunluğunu oluşturduğu ekip Team Duno ya da İsveç temsilcisi Team gdolphn. Yarın Bo3 olarak oynanacak finalde temsilcimize başarılar diliyoruz.

Aynı zamanda, yarı final ilk maçında cNed’in inanılmaz performansı maça, hatta belki seriye damga vurdu. O harika Jett oyununu da sizlerle paylaşıyoruz:

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir