Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Escalation Oyun Modu Sızdırıldı!

VALORANT Escalation Oyun Modu Sızdırıldı!

Son günlerin popüler FPS oyunu VALORANT Escalation adlı yepyeni bir oyun modu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Oyuncular tarafından büyük bir ilgi ile takip edilmeye devam eden VALORANT çıkışından bu yana yeni ajanlar, haritalar ve oyun modları ile bu ilgiyi canlı tutmak konusunda başarılı bir yol izledi. Spika’a Hücum ve Ölüm Maçı modlarını kalıcı olarak oyuna eklemiş olan VALORANT ilk sınırlı süreli oyun modunu da yakın zamanda karşımıza çıkartmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Veri madencilerinin elde ettikleri veriler içerisinde izleri bulunan yeni oyun modunun adı ise Escalation.


2.03 yaması ile birlikte oyuna eklenmesi planlanan oyun modunda 5’e 5 takımlar halinde mücadele edilecek ve oyuncular maç boyunca toplamda 12 yükselme seviyesini tamamlamaya çalışacaklar. Her seviye oyuncuların yeni silahlar kazanması anlamına geliyor. 12 seviyeyi ilk tamamlayan ya da 10 dakika içerisinde en yüksek seviyeye erişmiş olan takım ise mücadeleden galip ayrılacak. Oyun modunda oyun başı 800 XP ve kazanan takım üyeleri ise buna ek olarak ilave 200 XP ile ödüllendirilecekler.

Escalation oyun modunun VALORANT oyuncularının beğenisine ne zaman sunulacağı hakkında elimizde net bir tarih olmasa da Kısım 2’nin 2. bölümünün başlaması ile birlikte oyuna eklenmesi oldukça olası. Bu da 2 Mart tarihini öne çıkartıyor. Oyun modunun Ölüm Maçı ya da Spike’a Hücum‘da olduğu gibi kalıcı olmayacağını ise bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

VALORANT’ta İsim Gizleme Yöntemi

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir