Anasayfa > Blog > VALORANT İsim Gizleme Yöntemi

VALORANT İsim Gizleme Yöntemi

Riot Games’in stratejik nişancı oyunu VALORANT içinde isim gizleme işlemi nasıl gerçekleştirilir? Yazımızda kolayca anlattık.

VALORANT’ta isimlerini çeşitli sebeplerden dolayı gizlemek isteyen oyuncular, farklı insanların isimlerini görmek istemeyen kişiler bulunabiliyor. Gizlilik özelliklerine önem veren Riot Games, bu konuda oyunculara birçok seçenek sunuyor. Yazının devamında VALORANT nick gizleme özelliğini nasıl kullanabileceğinizi, diğer oyuncuların isimlerini nasıl görmeyeceğinizi kolayca anlattık. Uygulamanız gereken dört basit adım bulunuyor.

VALORANT İsim Değiştirme

VALORANT’taki nick gizleme özelliği sayesinde özellikle yayıncıysanız gizliliğinizi koruyabilir, oyun deneyiminizin bozulmasına izin vermeyebilirsiniz.

valorant nick gizleme

VALORANT İsim Gizleme

  • Oyun içindeyseniz ESC’ye, menüdeyseniz sağ üste tıklayarak Ayarlar menüsüne girin
  • Ayarlar menüsüne girmenizin ardından üstteki “Genel” sekmesine girin
  • “Genel” sekmesinin alt tarafından “Gizlilik” kısmına inin
  • “İsmimi Grubumun Dışındakilerden Gizle” seçeneğini Açık yapın

Bu yöntemle oyuna birlikte girdiğiniz kişiler dışında kimse VALORANT’taki isminizi göremeyecektir. Skor tablosunda isminiz kullandığınız ajan olarak gözükecektir. Dilerseniz diğer seçeneklerde farklı oyuncuların ismini görmeme opsiyonunu seçebilir, rastgele isimlerle karşılaşabilirsiniz.

Özellikle yayıncılıkla uğraşanların işine yarayan bu ayarlarla VALORANT deneyiminizi kişiselleştirebilirsiniz.

valorant nick gizleme

VALORANT İsim Değiştirme

Eğer isminizi değiştirmedeki motivasyonunuz isminizin kötü olmasıysa VALORANT’ta isminizi gayet kolay bir şekilde değiştirebiliyorsunuz. Riot Games’in sitesine girip birkaç kolay adımda hem isminizi, hem de etiketinizi dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.

VALORANT isim değiştirme rehberimizle VALORANT’ta kolayca isminizi değiştirebilmek için izlemeniz gereken adımları bulabilirsiniz. VALORANT nickleri listemizden de yeni bir takma ad arıyorsanız önerilerimize göz atabilirsiniz.

VALORANT Hakkında

VALORANT, 2020 yılında Riot Games tarafından piyasaya sürülmüş bir stratejik nişancı oyunu. CS:GO ile sıklıkla karşılaştırılan, oyun mantığı bakımından Valve’in amiral gemisine oldukça benzeyen VALORANT, oyun sektöründe büyük bir yer kaplıyor. Türkçe dil desteği sayesinde Türkiye’de de büyük bir yaygınlığa erişen oyunun geleceğini hep birlikte gözlemleyeceğiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir