Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Gece Pazarı Yeniden Oyuncularla

VALORANT Gece Pazarı Yeniden Oyuncularla

Oyuncuların karşısına kişiye özel fırsatlar ile çıkan VALORANT Gece Pazarı geri döndü! Bizleri yine harika teklifler bekliyor olacak. Detaylar haberimizde.

Riot Games tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl hayatımıza girmiş olan VALORANT bu süre içerisinde çok yol kat etti. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başarmış olan başarılı yapım daha şimdiden espor arenasını da sallıyor. Geliştiricilerin oyuncu topluluğu ile olan etkin iletişimi, oyunun sürekli güncel tutulması, farklı oyun modları ile içeriğin zenginleştirilmesi ve elbette ki türün diğer benzer oyunlarında olduğu gibi çeşitli kozmetik ögeler oyuncuların dikkatini cezbeden unsurlar. Riot Games de oyuncuların bu ilgisini yanıtsız bırakmıyor ve bizlere Gece Pazarı‘nı sunuyor. Gece Pazarı ile birlikte oyuncular kendilerine özel teklifler alarak dilerlerse bunlardan faydalanabiliyorlar.

VALORANT İsim Gizleme Yöntemi

Valorant Gece Pazarı ile Pek Çok Silah Kaplaması Özel Tekliflerle Oyuncuları Bekliyor

Her oyuncuya farklı tekliflerin yapıldığı VALORANT Gece Pazarı geride kalan sezonların kostümlerini de barındırıyor. Böylelikle gözünüze kestirdiğiniz ancak elde edemediğiniz silah kaplamaları ile karşılaşmanız durumunda onlara kavuşma şansını bir kez daha elde edebileceksiniz. Yakın dövüş silahlarından menzilli silahlara kadar her silah sınıfı için kaplamaların erişilebilir olduğu Gece Pazarı 21 Nisan tarihine kadar oyunda kalacak. Dolayısıyla elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Normal oyun mağazasından çok daha uygun teklifler alabileceğiniz Gece Pazarı‘nın bir daha ne zaman kurulacağı ise belli değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir