Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Hilecileri Diğer Riot Oyunlarından da Banlanabilecek!

VALORANT Hilecileri Diğer Riot Oyunlarından da Banlanabilecek!

VALORANT hilecileri cezalandırmak için çok daha radikal kararlar alıyor. Hilecilerin diğer oyunlardaki hesapları da tehlikeye girebilir gibi görünüyor.

Riot Games son oyunları VALORANT konusunda oldukça korumacı davranıyor. Henüz oyunun kapalı beta süreci bile bitmemişken 10.000’den fazla oyuncunun banlandığı VALORANT‘ta hile yaptığınız taktirde artık diğer Riot Games oyunlarınızdaki hesaplarınız da tehlikeye girebilecek. Riot‘un hilecilere karşı son kozu olan Soulbans hakkında konuşan geliştirici Phillip ‘mirageofpenguins’ Koskinas sistem hakkında bazı ipuçları verdi.


Donanım kimliği üzerinden şüpheli hesaplar ile ilişki kuran Soulbans sistemi hakkında Koskinas VALORANT‘ın Soulbans sistemi devrede, bu demek oluyor ki daha önce hile yaptıysanız tüm geçmiş, şimdiki ve gelecekteki hesaplarınız da askıya alınacak. Bazı oyuncular oyunun çıkışı ile birlikte şanslarını yeni bir hesapla yeniden deneyebilir ancak merhametimizin bir sınırı var” şeklinde konuştu. Geliştirici ayrıca buna ek olarak ”Cezalar şu an için oyuna özeldir, ancak bu politika herhangi bir sebeple ve herhangi bir zamanda değişebilir” dedi. Kısacası bu sözler tek bir Riot Games oyununda yaptığınız hilenin sizin tüm hesaplarınızı etkileyebileceği anlamına geliyor. VALORANT hilecileri bakalım bu haber sonrasında geri adım atacaklar mı?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir