Anasayfa > Oyun Haberleri > Valorant İçin Yeni Karakter Açıklandı: Viper!

Valorant İçin Yeni Karakter Açıklandı: Viper!

Riot Games’in merakla beklenen FPS Valorant oyununun yeni Viper karakteri için oynanış videosu Twitter üzerinden yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta resmî olarak açıklanan ilk karakter Phoenix’in ardından Valorant’tan bir karakter duyurusu daha gelmiş durumda. Bu seferki karakter ABD’den, ismi ise Viper.

Sade FPS oyuncularının oldukça hoşuna gidecek olan Phoenix’ten sonra açıklanan Viper, biraz daha işlevsel bir karakter gibi gözüküyor. Güzel bir hasara sahip olsa da sislerin içinde oynanacak olan Viper, işlevselliğini konuşturmak isteyen oyuncular için güzel bir liman gibi gözüküyor. Sinsi bir şekilde oynanan Viper’ın Valorant’ta yaratacağı etkiyi oyun çıktığında beraber gözlemliyor olacağız. VALORANT Türkiye resmî Twitter hesabından yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

“Sınırlara meydan oku.”

Riot’un Valorant’ı beş adet açık, beş adet de kilitli karakterle başlatacağı biliniyor. Oyunun içereceği karakteri aynı hızla paylaşmaya devam ederlerse bir hafta sonra Valorant’ın açıklanan bir diğer karakterini de sizlere aktarıyor olacağız. Peki Valorant oyununa gelecek olan Viper karakterini siz nasıl buldunuz? Görüşlerinizi bizlerle belirtmeyi unutmayın.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.


İlginizi Çekebilir

Valorant – İlk Karakter Açıklandı: Phoenix!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Thanks, this website is really handy.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir