Anasayfa > Oyun Haberleri > Valorant – İlk Karakter Açıklandı: Phoenix!

Valorant – İlk Karakter Açıklandı: Phoenix!

League of Legends’ın yaratıcısı Riot Games’in yeni çıkaracağı FPS Valorant oyununun ilk karakteri Phoenix, paylaşılan bir videoyla oyunculara sunuldu.

Son günlerde gündemi oldukça meşgul eden Valorant’tan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Dört gün önce ilk oynanış videosu ortaya çıkan oyundan ilk karakterin yeteneklerinin sergilendiği bir video Twitter’dan paylaşıldı. Phoenix adlı bu karakterin hasar odaklı, agresif bir tarzda olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Yetenekleri arasında ise ateş topu atmak, içinden geçenlere hasar veren ve görüşü kısıtlayan bir kalkan koymak, rakipleri kör eden bir ışık huzmesi saçmak var. Phoenix’in ultisi atıldığı andaki yerini işaretliyor, belli bir süre içinde ölmesi durumunda ise kendisi bu yere tam canla geri dönüyor. Karakterin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu yetenek seti, karakterin hızlı ve agresif bir biçimde oynanması gerektiğini gözler önüne seriyor. Phoenix’e “En İyi Anlar” videolarında oluşacak hareketliliği şimdiden hayalimde canlandırabiliyorum şahsen. Valorant oyununda bakalım İngiliz karakterimiz Phoenix ne kadar büyük bir etki yaratacak?

Bundan önce sızan bir destek karakteri de vardı. Sage adlı destek karakteri, resmi açıklama gelmeden önce yapılan sızıntılar arasındaydı.

sage valorant

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, hepinize iyi oyunlar diliyoruz 🙂

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir