Anasayfa > Oyun Haberleri > Valorant Oynanış Videosu Geldi

Valorant Oynanış Videosu Geldi

Valorant oynanış videosu sonunda geldi. Riot Games’in Beta testlerinden tam not alan oyunun Haziran 2020’de piyasaya sürüleceği de duyuruldu.

Riot son yıllarda sektörü domine eden ve giderek popüleritesini artıran oyun şirketlerinden biri.  Şubat ayında Riot’un o zaman Project A olarak isimlendirdiği oyunu minik bir beta testine girmiş ve yorumları sizlerle Riot’ın Yeni Oyunu Project A İçin İlk Değerlendirmeler Yapıldı yazımızda paylaşmıştık. Beta testerlarından tam not alan ve heyecanla beklenen oyunun özellikle haritalarının nasıl olduğu çok merak ediliyordu.

Geçtiğimiz günlerde IGN, Project A’nın isminin Valorant olduğunu duyururken yanlışlıkla Valorant’tan bazı ekran görüntüleri sızdırmış ve yazı hızlıca kaldırılmasına rağmen, ekran görüntüleri internette sirküle etmeye başlamıştı. Görüntülerin yanı sıra, bazı karakter isimleri ve yetenekler de sızdırılan bilgiler arasındaydı. Bunun üzerine Riot’dan bir hamle geldi ve “Oyunun son hali değildir.” uyarısı ile oynanış videosu meraklı hayranlara sunuldu. Videonun açıklama kısmında oyunun Haziran ayında yayına gireceği de duyuruldu.

Beta testlerinden iyi yorumlarla çıkan oyunun videosu ise hayal kırıklığı yaratmasa bile hibrid oyun olduğu imajını uyandırdı. Bazı oyuncular “Overwatch karakterlerini Counter Strike haritasına koysak ne işte bu oyun olurdu.” gibi yorumlar yaparken çoğu kişi oyunu oynamak için sabırsızlandıklarını söyledi.

Valorant oynanış videosu ve bilgisayar oyunu haberlerinden anında haberdar olmak için internet sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Valorant’ı oynayacak mısınız? İsmini beğendiniz mi? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir