Anasayfa > Oyun Haberleri > Valorant İçin Yeni Karakter Paylaşıldı: Sage!

Valorant İçin Yeni Karakter Paylaşıldı: Sage!

Riot Games’in FPS oyunu Valorant, her hafta bir karakterini oyunculara sunmaya devam ederken bu sefer de son karakteri Sage ile karşımızda.

LoL’ün yaratıcısının geliştirdiği, beş farklı oyunla birlikte çıkacağı açıklanan Valorant, gün geçtikçe oyuncuları bilgilendiriyor. Haftada bir şampiyon tanıtan oyunun Twitter hesabından paylaşılan yeni video ise destek karakteri olan Sage’i tanıtıyor. Önceki haftalarda daha çok hasar üzerine yoğunlaşan ajanlarla karşımıza çıkan oyun, bu hafta bir değişikliğe gitmiş durumda. Yeni tanıtılan Çinli destek Sage’in oynanışını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Daha önceden oyunda sızdırılan bilgilerle birlikte ortaya çıkan ilk karakterin yetenek setini görmüştük. Çin uyruklu destek karakteri Sage, videosunda da bu yetenekleri kullanıyor. Kendisinin aynı zamanda tüfekle değil de destek karakteri olduğundan tabancayla oynandığını gözlemliyoruz.

Sage’den önce oyunda İngiltere’den Phoenix, ABD’den Viper ve Rus nişancı Sova karakterleri açıklanmıştı. Riot Games’in çıkaracağı FPS oyunu Valorant’ın, 2020 yazında piyasaya sürülmesi planlanmakta.

Valorant Karakteri Sova – İlk Oynanış Videosu Geldi!

 

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir