Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT İlk Sezonuyla Karşımızda – Kıvılcım Duyuruldu!

VALORANT İlk Sezonuyla Karşımızda – Kıvılcım Duyuruldu!

Oyunun açılmasına saatler kala VALORANT için oyuna gelecek yeni harita Ascent ile birlikte ilk sezonun adı açıklandı: Kıvılcım.

Birçok kişinin katıldığı kapalı betasının 28 Mayıs’ta bitmesinin ardından yarın oyunu tamamen açacak olan Riot Games, VALORANT için yeni bir içeriği duyurdu. Kapalı betanın bitişinden oyunun açılma sürecinde kalan boşluğu verimli geçiren ekip, bundan önce de Reyna adlı yeni ajanı oyunculara sunmuştu.

Şimdi yapılan paylaşımla da oyundaki ilk sezonun adı Ignition olarak açıklandı. Yeni gelecek olan haritanın da İtalya’da olacağı, isminin ise Ascent olacağı doğrulandı. Ascent haritası, Reyna’nın tanıtım videosunda da oyunculara sunulmuştu.

Bununla birlikte elimizde olan bilgiler arasında oyunun açılmasıyla birlikte yeni oyun modlarının geleceği var. Gelecek olan oyun modları hakkında ise henüz herhangi bir bilgimiz yok. Son açıklanan ajan Reyna’nın yeteneklerini hâlâ incelemediyseniz aşağıdaki yazımıza göz atabilirsiniz. Oyun Türkiye saatiyle 2 Haziran 08.00’de açılacak.

Yeni VALORANT Ajanı Reyna’nın Yetenekleri Belli Oldu!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir