Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Ajanı Reyna İçin Yetenekler Belli Oldu!

Yeni VALORANT Ajanı Reyna İçin Yetenekler Belli Oldu!

VALORANT kapsamındaki on birinci ajan Reyna için yetenekler oyunun baş karakter tasarımcısı Morello tarafından oyunculara Twitter’dan sunuldu.

Son ajan Reyna için paylaşılan tanıtım videosunda karakterin yetenekleri net olarak gözükmüyordu. Bugün ortaya çıkan bilgiler, Reyna’nın VALORANT’ta kullandığı yetenekler hakkında oyunculara daha kesin bilgiler sunuyor. Önce Riot Games’in İspanya marka yöneticisinin paylaştığı bir haber, ardından da oyunun karakter tasarımcısının tweetleriyle Reyna’nın yetenekleri belli oldu. Haberimizin son kısmında Reyna’nın yeteneklerini tamamen toparladık.

VALORANT’a Yeni Ajan: Reyna!

“Reyna için bir oynanış videosu yayımlamadık, o yüzden yetenek kitini biraz daha açıklığa kavuşturalım dedim.

Reyna’da ya aç kalıyorsunuz ya da ziyafet çekiyorsunuz, kendisi tam bir skor alma ajanı. Yeteneklerinden ikisini kullanmak için Ruh Küresi toplamak gerekiyor, ki bunlar da Reyna bir oyuncuyu öldürünce düşüyor. Sadece birkaç saniye boyunca haritada kalıyorlar. 

Bu iki yetenek kendisinin canını fullemekle birlikte 50 zırha kadar ekstra can verebiliyor, ayrıca kendisini birkaç saniye boyunca hedef alınamaz yapıp Reyna’nın da saldırma şansını elinden alıyor. Yetenekler yükleri ortak kullanıyor.

Ultisi Reyna’nın saldırı ve reload hızını sekmeyle birlikte arttırıyor, her öldürmede tekrar başlatılıyor. Ruh Küresi yeteneklerinin de gücünü arttırıyor.”

VALORANT Reyna Yetenekleri

Şu ana kadar gelen bilgiler ışığında Reyna’nın yetenekleri aşağıdaki gibi:

  • C: Kendisinin etkilenmediği, gören herkesin kör olduğu bir küre fırlatıyor.
  • Q: Ruh Küresi topluyor, topladığı ruh küresi Reyna’ya üç saniyeliğine can yenileme veriyor. Reyna’nın sağlığı tamamen doluysa 50’ye kadar ekstra zırh sağlayabiliyor. Yüklerini E ile paylaşıyor.
  • E: Ruh Küresi topluyor, topladığı ruh küresi Reyna’yı kısa süreliğine hedef alınamaz yapıyor. Bu süre içerisinde Reyna da ateş edemiyor. Yüklerini Q ile paylaşıyor.
  • Ulti: E ile birleştiğinde Reyna’yı kısa süreliğine görünmez yapıyor. Mermi doldurma hızını ve saldırı hızını arttırıyor. Her öldürmeyle birlikte tekrar başlıyor.

Yetenekleri göz önüne alırsak Reyna’nın güçlü olduğunu görmekle birlikte kendisinin işlevini tam anlamıyla kullanabilmek için kill almamız gerektiği de aşikâr. Oyun esnasında seçenlerin bu açıdan bir kumar oynayacağı ajanın, oyunun dengelerini nasıl değiştireceğini 2 Haziran’da VALORANT çıkışını yaptığında hep birlikte gözlemleyeceğiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir