Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’a Yeni Ajan: Reyna İçin Tanıtım Videosu Yayımlandı!

VALORANT’a Yeni Ajan: Reyna İçin Tanıtım Videosu Yayımlandı!

Riot Games’in çıkışını 2 Haziran’da yapacak stratejik FPS oyununa eklenecek yeni ajan Meksikalı Reyna, paylaşılan videoyla oyunculara sunuldu.

VALORANT, 28 Mayıs’ta kapalı betasını bitirdi, oyunun kepenklerini tekrar açmak için 2 Haziran’ı bekliyor. Tam sürümün çıkışından önce oyuna bir ajan ve bir haritanın ekleneceği zaten oyuncular olarak elimizde olan bilgiler arasındaydı. Daha önce karakteri ufaktan görmemize rağmen kim olduğunu bilmiyorduk. Paylaşılan videoyla birlikte oyuna eklenecek ajanın da kim olduğunu öğrenmiş olduk: Reyna!

Yeni VALORANT Karakteri İçin İlk Görüntü Geldi!

Meksika kökenli bu karakter, birçok farklı özelliğe sahip. Paylaşılan videoda yetenekler net biçimde seçilmiyor fakat karakterin kendine can basabildiğini, aniden hızlanabildiğini, rakipleri kör edebildiğini görüyoruz. Gerek görünüş, gerek oynanış olsun Overwatch’tan Sombra ile net biçimde benzerlikler gösteren bu karakterin kişiliği de oldukça ofansif gözüküyor. Reyna’nın videoda rakibe karşı olan kini, kendisinin kişisel özelliklerinden de bir parça sunuyor bize. Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Videoda yetenekler net olarak seçilemese de C yeteneğinin rakipleri kör etmek için kullanılacağı anlaşılıyor. Birleşik olan Q ve E yeteneklerinin karakteri iyileştirip ona savaş gücü vermesi beklenirken ulti yeteneği hakkında herhangi bir şey söyleyemiyoruz. Oyunun tam versiyonu oyuncuların beğenisine sunulunca Reyna’nın yeteneklerini detaylı ve kesin biçimde inceleme şansına sahip olacağız.

VALORANT 2 Haziran’da tam sürümüyle oyuncuların beğenisine sunulacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir