Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Karakteri İçin İlk Görüntü Geldi

Yeni VALORANT Karakteri İçin İlk Görüntü Geldi

Riot Games’in Brezilya ayağının Youtube üzerinden paylaştığı bir videoda yeni VALORANT karakteri için ilk ipuçları da ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

7 Nisan tarihinde başlayan kapalı betası ile oyuncular arasında büyük bir popülerlik kazanan VALORANT 2 Haziran tarihinde resmi çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Resmi lansman ile birlikte oyuna yeni ajanlar ve haritalar ekleneceği de zaten bilinen bir gerçek. Oyuna eklenmesi planlanan yeni ajanlardan birine dair ilk ipuçlarını ise Riot Games Brezilya‘nın paylaşmış olduğu bir video sayesinde elde etmiş olduk.

Oyunun ilk sezonunun battle pass sistemini tanıtmak için yapılmış olan videoda kapalı beta süreci boyunca aşinalık kazanmış olduğumuz karakterlere yer veriliyor. Ancak videonun sonundaki birkaç saniyelik kısımda ise karşımıza daha önce hiç görmediğimiz bir karakter çıkıyor. Daha önce veri madencilerinin ortaya atmış olduğu iddialardan yola çıkılacak olursa adının Sabine olduğu düşünülen bu yeni VALORANT karakteri ve yetenekleri hakkında elimizde henüz kesin bilgiler bulunmuyor.

Elimizdeki bilgilerin yetersiz olmasına karşın karakterin yetenekleri hakkında bazı tahminler de yok değil. Geçtiğimiz günlerde oyunun ses dosyaları arasında bulunan bazı ipuçları yeni VALORANT karakteri ve yetenekleri hakkında bizlere bilgi verebilir. Omen karakterinin ses dosyaları arasında Sabine adlı bir karakter hakkında bulunan verilerde yeni karakterin can emmek ile ilişkili özellikleri olabileceği anlaşılıyor. Bu ses dosyaları hayranlar arasında da yeni karakterin vampir olup olmadığına dair bazı tartışmalara yol açmıştı. Oyunun 2 Haziran tarihindeki resmi lansmanı ile birlikte bu gizemli karakter hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiz gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir