Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT İlk Yamasını Aldı: Yama Notları 0.47+

VALORANT İlk Yamasını Aldı: Yama Notları 0.47+

VALORANT için ilk güncelleme geldi. Son haftaların parlayan oyunu VALORANT, ilk güncellemesindeki yama notları 0.47+ ile karşımıza çıkıyor.

Kapalı betasında bir süredir dengelenmeler beklenen VALORANT, ilk yamasıyla karşımıza çıkıyor. Oyuna gelen 419 MB’lık güncellemede oyuncuların isteklerine yönelik değişiklikler yapıldı. Yamanın ana odağı ise doğal olarak gücüyle oyuna damgasını vuran ajan Raze. Raze’e böyle bir güncellemenin geleceği, son yayınlanan geliştirici günlüğü videosunda biraz belli ediliyordu fakat bu kadar hızlı olması beklenmiyordu. Bunun dışında Sage’in Yavaş Küre yeteneğine ve haritalardaki bazı noktalara ufak rötuşlar atılmış durumda.

Raze’in Renk Tesirli Bomba yeteneğinde büyük değişiklikler görüyoruz. İki tane taşınabilen bombanın yük sayısını bire indiren geliştiriciler, yeteneğin bekleme süresinin sıfırlanması için iki skor alma gerekliliği getirdi. Ayrıca Raze’in bütün yeteneklerinin ses efektleri karışık anlarda daha rahat duyulabilmek üzere ayarlandı. Bu sayede karakterden kaçınabilmek için yeterli süre ve ipuçları oyunculara verilmiş oldu.

Sage’in Yavaş Küre yeteneğinde de bir değişim görüyoruz. Kürenin içine aldığı alanda zıplayarak yavaşlanmadan etkilenmeyen oyuncuları üzecek bir haber geldi. Yeteneğin kapsadığı alanda artık havadaki ajanlar da yavaşlayacak. Alanda yürüyenlerin sesi ise artık duyulmayacak.

Buna ek olarak yakın dövüş saldırıların kırılabilir yapılara (Sage’in duvarı, Haven’daki metal kapılar) iki kat fazla hasar vermesi sağlanacak. Bu sayede tabanca rauntlarında oyunculara mermi sayısına bağlı kalmadan duvarı kırmak için yüksek risk alma seçeneği sunuluyor.

Cypher’ın Gizli Kamera yeteneğinin silah kullanabilmesine yol açan bir hatayla birlikte bazı internet problemleri giderildi. Split haritasında B Orta’daki küre, B Ana’ya taşındı.

VALORANT Yama Notları 0.47+ için detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz..

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir