Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT İyon Silah Kaplamalarını Tanıttı

VALORANT İyon Silah Kaplamalarını Tanıttı

VALORANT İyon adını taşıyan yeni silah kaplaması serisini resmi sosyal medya hesapları üzerinden oyuncular ile paylaştı.

Riot Games‘in FPS oyunu VALORANT çıkışını gerçekleştirdiği günden bu yana oyuncular tarafından büyük bir ilgi ile karşılanıyor. Geliştirici ekip de bu ilgiyi canlı tutabilmek için oyunculara yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Bu içerikler yeni ajanlar, haritalar, silah kaplamaları ve etkinlikler olarak kendilerini gösteriyorlar. VALORANT‘ın sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan bir video ile tanıtılan ve İyon adını taşıyan silah kaplaması serisi de oyuncular tarafından beğeni ile karşılandı.

VALORANT 1.12 Yama Notları Yayımlandı!


Oldukça etkileyici bir tanıtım videosuna sahip olan silah kaplaması serisi 12 Kasım tarihinde oyun mağazasındaki yerini alacak. İyon silah kaplaması serisinin tanıtım videosunda yalnızca Phantom‘u görmüş olsak da paket içerisinde Phantom‘un yanı sıra Operator, Bucky, Sheriff ve yakın dövüş silahı için de göz alıcı kaplamalar bulunuyor. Phantom, Operator, Bucky ve Sheriff’in 1.775 VP, yakın dövüş silahının ise 3.550 VP fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Paket fiyat ise 7.100 VP etiketi ile karşımıza çıkacak.

VALORANT mağazasında yerini alacak olan İyon silah kaplamaları ayrıca özel animasyonlara da sahip olacaklar. Fütüristik tasarımı ile dikkat çeken bu silah kaplaması serisi bakalım oyuncular tarafından ne gibi tepkiler ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir