Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT, Kapalı Beta İzleyicilerine Oyuncu Kartı Hediye Ediyor

VALORANT, Kapalı Beta İzleyicilerine Oyuncu Kartı Hediye Ediyor

Riot Games’in FPS oyunu VALORANT, oyunu kapalı beta döneminde yeteri kadar izleyen oyunculara kapalı betaya katılamasalar bile oyuncu kartı hediye edecek.

VALORANT, Riot Games’in çıkardığı taktiksel bir FPS oyunu. Saldıranların bomba kurmaya, savunanların ise bomba alanlarını savunmaya çalıştığı bu oyunun kapalı betasına ilgi çok büyüktü. Twitch üzerinden oyunun yayınlarını izleyerek kazanılan kapalı betaya erişen birçok kişi olsa da büyük bir çoğunluk oyunu düşüremedi. Riot Games, yayınları izleyip oyunu düşüremeyenleri de kapsayan bir hediye verecek.

VALORANT oyuncu kartı kazanmak için oyunu düşüremeseniz bile kapalı betada yeterince yayın izlemeniz gerekecek. Kartta, VALORANT desenleri ve gri fon üzerinde Brimstone’un asker selamı verdiği bir resim var. Resmin ortasındaki Twitch ve VALORANT logoları da iki firmanın ortaklığını ve kartın yayın izleyerek kazanıldığını simgelemekte.

VALORANT, çıkışıyla birlikte bütün sektörü etkileyecek potansiyeli olduğunu rakiplerine göstermiş durumda. Yılların efsanesi CS:GO’ya gelen güncellemeler, VALORANT’ın kapalı betasının böylesi bir ivmeyle çıkışının ardından daha da sıklaşmış durumda. VALORANT’ın tahtından edebileceği düşünülen CS:GO’ya gelen son güncellemede oyuna yeni öldürme ikonları eklenmişti.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

2 Yorumlar

  1. Belirtmek istemiyorum

    Bu karti dusuren oynayamiyor mu kapali betada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir