Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Kartopu Çatışması Moduna Kavuştu

VALORANT Kartopu Çatışması Moduna Kavuştu

Yapılan sızıntılar ile ayak seslerini duymuş olduğumuz Kartopu Çatışması modu nihayet VALORANT’a eklendi. Detaylar haberimizde.

Kış mevsimi demek elbette ki yeni yıl ve bol bol kar da demek. Yılın son günlerine yaklaştığımız bu süreçte Riot Games de oyuncuların karşısına kış temasına uygun yeni bir oyun modu ile çıkmış durumda. VALORANT oyuncuları Kartopu Çatışması modunda öldüklerinde sınırsız kez yeniden dirilerek mücadeleye kaldıkları yerden devam edebilecekler. 50 öldürmeye ilk ulaşan takım ise galip olacak. Yeni oyun modu ayrıca beraberinde yeni güçlendirmeleri de getirmiş durumda. Haritanın rastgele bölgelerinde yer alan bu güçlendirmeler ile birlikte hareket hızı, daha yükseğe zıplayabilmek ve büyüyen kar topları gibi pek çok özellik kazanabilirsiniz. Oyuncuların maç başına 750 XP kazanacakları oyun modunda zafer ise ekstra 150 XP değerinde.


Tüm bunların yanı sıra Riot Games oyunculara bir de ücretsiz olarak bir silah uğuru da sunuyor. Bu eğlenceli oyun modunu deneyimlemek için ise elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Zira sınırlı süreli bir mod olarak oyuna eklenmiş olan Kartopu Çatışması 29 Aralık tarihinde oyunculara veda edecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir