Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Kartopu Kullanılacak Bir Oyun Moduyla Geliyor

VALORANT Kartopu Kullanılacak Bir Oyun Moduyla Geliyor

Veri madencilerinin ortaya çıkarttığı bilgilere göre VALORANT kartopu savaşı oyun modu ile karşımıza çıkabilir. Detaylar haberimizde.

Çıkışını gerçekleştirdiği ilk günden bu yana oyuncular tarafından yoğun bir ilgiye maruz kalan VALORANT yeni oyun modları, haritalar ve karakterleri oyuna ekleyerek oyuncuların ilgisini diri tutmayı amaçlıyor. Veri madencilerinin oyun dosyaları arasından elde ettikleri bazı bilgiler de bunları doğrular nitelikte. Daha önce oyunun 3. sezonu ile birlikte oyuna eklenecek olan Icebox haritasını ve yeni ajan Skye‘nin özelliklerini resmi duyurudan önce sızdıran veri madencileri şimdi de oyuna eklenecek yeni bir oyun modunun ipuçlarına ulaştılar.


Kartopu savaşı temasında olacağı tahmin edilen oyun modunu ortaya çıkartan dosyalar arasında ”Growball”, ”Bouncy”, ”Skate” ve ”RapidFire” gibi sözcükler dikkat çekiyor. Bunların Spika’a Hücum moduna eklenecek yeni kürelere işaret ettiği düşünülüyor. Noel ve yeni yılın yaklaşması ile birlikte karşımıza çıkma ihtimali daha da güçlenen bu kartopu savaşı modu sınırlı süreli bir etkinlik olarak oyuna eklenecek gibi görünüyor. VALORANT kartopu modu ilerleyen günlerde karşımıza çıktığı taktirde nasıl yenilikler ile karşılaşacağımızı hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Zuladan çalmışlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir