Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Kıvılcım 2. Kısım Savaş Bileti 13 Ekim’de Bitiyor

VALORANT Kıvılcım 2. Kısım Savaş Bileti 13 Ekim’de Bitiyor

VALORANT Kıvılcım 2. Kısım savaş bileti görevlerini tamamlamak için oyuncuların önünde son bir ay kaldı. Detaylar haberimizde.

Oyunun beta aşaması sonrasında başlayan ilk sezon olan Kıvılcım‘ın ilk bölümü oyuncuların karşısına 2 Haziran tarihinde çıkmıştı. Daha önceki duyurularda da belirtildiği üzere Kıvılcım‘ın ilk bölümü yaklaşık iki ay sürdükten sonra 4 Ağustos tarihinde sona erdi. İlk bölümün hemen ardından başlayan ikinci bölümün Savaş Bileti ise VALORANT resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre 13 Ekim tarihinde sona erecek.

VALORANT Kıvılcım 2. kısım hakkında her ne kadar resmi hesap üzerinden bir açıklama yapmış olsa da bir grup oyuncu daha öncesinde Reddit platformu üzerinden sezonların başlangıç ve bitiş tarihlerini sızdırmıştı. Yapılan resmi açıklamanın da bu sızıntı ile paralellik göstermesi bizlere sızıntının doğru olduğunu da böylece kanıtlamış oldu. Kıvılcım‘ın ilk kısmının bitişine yakın tarihlerde yeni ajan için ipuçları ve çeşitli bilgiler paylaşıldığını göz önüne alacak olursak şu an için elimizde yeni sezonda oyuna eklenecek ajan yada farklı bir oyun modu için bir bilgi bulunmuyor.

Sizler de VALORANT Kıvılcım 2. kısım için bir savaş biletine sahipseniz 13 Ekim tarihinden önce bu Savaş Bileti’ni tamamlamanızda fayda var. Başlayacak olan yeni sezonda Savaş Bileti’nin hangi ödülleri içereceği de şimdilik geliştiriciler tarafından açıklanmış değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir