Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Sezon Tarihleri Sızdırıldı!

VALORANT Sezon Tarihleri Sızdırıldı!

Riot Games’in yeni FPS oyunu VALORANT için ortaya atılan iddialara göre yeni sezon tarihleri ve uzunlukları sızdırıldı. Detaylar haberimizde.

VALORANT oyuncuların yoğun ilgi gösterdiği bir kapalı beta döneminin ardından 2 Haziran tarihinde resmi çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun resmi çıkışı ile birlikte ilk sezon olan ”Kıvılcım” adlı sezon da başladı. Kıvılcım‘ın başlaması ile birlikte oyuna kapalı betada bulunmayan Ascent haritası ve daha sonrasında ise Reyna adlı yeni bir ajan eklendi.

Şimdi ise VALORANT sezon tarihleri ve uzunlukları sızdırıldı iddiası ile gündemde. Bir Reddit kullanıcısı tarafından ortaya atılan iddialara göre oyun dosyaları içerisinde yeni sezonların başlangıç ve bitiş tarihleri yer alıyor. Bu bilgilere göre oyunun 2 Haziran tarihinde başlayan ilk sezonu 4 Ağustos tarihinde sona erecek. İkinci sezonun ise başlangıç tarihi 4 Ağustos ve bitiş tarihi ise 13 Ekim olarak belirtilmiş durumda. Üçüncü sezon için paylaşılan tarih ise 13 Ekim ve 12 Ocak 2021 arası. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklamanın olmadığını, bu tarihlerin yalnızca iddia olduğunu belirtmekte de fayda var.

VALORANT geliştirici ekibinin bir üyesi olan David ”Milkcow” Cole daha önce yaptığı açıklamalarda her sezonun yaklaşık iki ay süreceğini söylemişti. Ortaya atılan tarihlere bakacak olursak Riot Games çalışanının verdiği tarih aralığına yakın olduklarını görüyoruz. Bakalım VALORANT yeni sezon tarihleri ve sezonların uzunlukları ile ilgili ortaya atılan bu iddialar doğru çıkacak mı?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir