Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Lightning Silah Kaplamaları Sızdırıldı

VALORANT Lightning Silah Kaplamaları Sızdırıldı

Bazı veri madencileri VALORANT Lightning silah kaplamalarını resmi açıklama öncesinde sızdırdı. Detaylar haberimizde.

VALORANT‘ın geliştirici ekibi oyuncuların karşısına yeni silah kaplamaları ile çıkmaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz günlerde oyuncuların beğenisine sunulan Ego serisi silah kaplamaları resmi tanıtım öncesinde bazı veri madencileri tarafından sızdırılmıştı. VALORANT için gelecek olan yeni silah kaplaması serisi olan Lightning de resmi tanıtımı öncesinde Ego ile aynı kaderi paylaştı.

Yapılan sızıntılara göre yeni silah kaplamaları Odin, Classic, Phantom, Judge ve bıçak için geliyor. Veri madencilerinin paylaştıkları bilgilere göre ise sette bulunan silahların her birinin değeri 875 VP, bıçağın değeri ise 1.750 VP olarak belirtilmiş durumda. Şimdilik konuya ilişkin VALORANT cephesinden resmi bir açıklama yapılmamış olsa da yapılan sızıntının çok büyük bir olasılıkla gerçek olması bekleniyor.

Şimşek temasına sahip silahların tıpkı Ejder Ateşi serisinde olduğu gibi farklı öldürme, silah dolum ve atış animasyonlarına sahip olup olmayacağı konusunda ise yapılmış bir sızıntı bulunmasa da beklentiler bunların gerçekleşmeyeceği yönünde. Bakalım VALORANT Lightning serisi silah kaplamaları karşımıza resmi olarak hangi tarihte çıkacak?

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir