Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Mobil İçin Önemli İpuçları Bulundu

VALORANT Mobil İçin Önemli İpuçları Bulundu

Veri madencileri son güncelleme ile birlikte VALORANT dosyaları içerisinde mobil cihazları işaret eden önemli verilere eriştiler. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in 2 Haziran tarihinde çıkışını gerçekleştirmiş olan FPS oyunu VALORANT kısa süre içerisinde büyük bir popülerliğe kavuştu. Oyuna eklenen yeni haritalar, ajanlar ve içerikler ile sürekli güncel tutulan oyun için yapılan planlamaların bir sonraki adımı PC haricindeki platformlara da çıkış yapmak gibi görünüyor. Geliştiriciler geçmiş açıklamalarında oyunun konsollar için de çıkış yapabileceğini ifade etmişlerdi. Ancak oyunun son güncelleme dosyaları arasında VALORANT‘ın mobil cihazlar için de yolda olduğunu gösteren önemli detaylara ulaşıldı.


Veri madencilerinin eriştikleri dosyalar arasında oyunun iOS cihazlar için test aşamasında olduğunu gösteren bilgiler yer alıyor. 1.09 yamasının dosyaları arasında yer alan bu veriler oyuncuları da haliyle heyecanlandırmış durumda. Daha öncesinde mobil cihazlar için de planları olduğunu, ama önceliklerinin oyundaki genel iyileştirmeleri yapmak olduğunu söyleyen geliştiriciler görünüşe göre VALORANT mobil sürümü için bir yandan da kolları sıvamış durumdalar. Konuya ilişkin Riot Games cephesinden henüz resmi bir açıklama da gelmiş değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir