Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Test Sunucusuna Kavuşuyor

VALORANT Test Sunucusuna Kavuşuyor

Riot Games’in popüler FPS oyunu VALORANT yapılan açıklamalara göre nihayet test sunucusuna kavuşuyor. Detaylar haberimizde.

Kapalı beta döneminden bu yana oyuncular tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan VALORANT oyuna eklediği yeni haritalar, ajanlar ve silah kaplamaları gibi ögelerle de ilgiyi canlı tutmak konusunda bir hayli başarılı. VALORANT’a Sor serisi ile oyunculardan gelen soruları da yanıtlayan geliştirici ekip böylelikle topluluk ile olan iletişimlerini hiç kaybetmemiş oluyorlar. VALORANT’a Sor serisinin son bölümünde ise VALORANT test sunucusu hakkında verilen bir yanıt dikkat çekti.

VALORANT test

Kıdemli Sürüm Yayın Yönetmeni olan Corrie Hardin tarafından yanıtlanan soruda VALORANT‘ın da tıpkı League of Legends gibi bir test sunucusuna sahip olacağı doğrulandı. Açık Beta Ortamı (PBE) için geliştirici ekip tarafından belirtilmiş olan tarih ise 2021 yılının ilk yarısı oldu. Oyuncular bu test sunucusu sayesinde oyuna eklenmesi planlanan yeni içerikleri ve yapılacak olan değişiklikleri erkenden deneyimleyebilecekler. Buna ek olarak geliştiriciler de yeni ekleyecekleri içeriklerde herhangi bir aksaklık olup olmadığını bu sunucu üzerinde test ederek ana oyun üzerinde daha sorunsuz değişiklikler yapma şansını elde edecekler.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir