Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Rekabet Modu İle İlgili Açıklama Yarın Geliyor!

VALORANT Rekabet Modu İle İlgili Açıklama Yarın Geliyor!

Uzun zamandır beklenen, oyunda gözüken fakat oynanmayan VALORANT rekabet modu ile ilgili açıklama yarın Riot tarafından yapılacak.

Kapalı betasının açılmasıyla birlikte oyuncu sayısı artarak ilerleyen stratejik FPS oyunu VALORANT için rekabet modunun gelmesi uzun zamandır gündemdeydi. Oyuna gelen son yama 0.49 ile rekabet modu görünür hâle geldi fakat hâlâ oynanamıyor. Bu durumdan şikayetçi olan oyuncular, rekabet modunun artık açılmasını talep ediyordu. Bu taleplere sırtını dönmeyen Riot, kabul etmese de oyunculara yarın konuyla ilgili bir açıklama yapacağını belirtti. Riot Games, rekabet modunun oynanması için gerekli şartların henüz sağlanmadığını, durumları her gün incelediklerini söyledi.

“Rekabet modunun açılmasını isteyenler için, maalesef bugün olmaz. Sunucuların stabilitesi ve oyunlarda rekabet bütünlüğü (karşılanamayacak oyun hataları) için her gün incelemeler yapıyoruz. Bugün olmaz. Yarın bir şeyler söyleriz.”

Oyunun sosyal medya hesabından rekabeti etkileyecek düzeyde hataların bulunduğu, ve bu durumun da rekabet modu için olumsuz durumlar yaratacağı belirtildi. Bu şartlar altında modun hayata geçirilemeyeceğini söyleyen şirketten VALORANT Rekabet Modu için yarın bir açıklama daha gelecek.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir