Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Rekabetçi Moda Kavuşuyor!

VALORANT Rekabetçi Moda Kavuşuyor!

Henüz kapalı beta sürecinin başlamasının üzerinden bir ay bile geçmemiş olan VALORANT rekabetçi moda kavuşuyor. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in 7 Nisan 2020 tarihinde kapalı betası başlayan ve oyun dünyasına bomba gibi düşen yeni FPS oyunu VALORANT yakın zamanda alacağı güncelleme ile rekabetçi moda kavuşacak. 0.49 güncellemesi ile birlikte oyuna eklenecek olan rekabetçi moda başlangıçta yalnızca Avrupa ve Kuzey Amerika serverlarında bulunan oyuncular erişebilecek.

Henüz kapalı beta aşamasında bulunan oyun için daha şimdiden böyle bir karar alınması da oyunun ne derece popüler olduğunu ve Riot Games‘in oyun hakkındaki planlarının büyük olduğunu kanıtlar nitelikte. Oyuncuları yeteneklerine göre eşleştirecek bir sistem ile rekabetçi maçlarda bir araya getirecek olan VALORANT rekabetçi sisteminde için sekiz farklı rank olacağı da açıklandı. Sırasıyla Demir, Bronz, Gümüş, Altın olarak ilerleyen sistemi Platin, Elmas, Ölümsüz ve Valorant seviyeleri takip ediyor.

VALORANT rekabetçi

VALORANT rekabetçi sistemde maçlara dahil olabilmeniz için öncelikle yirmi normal maç oynamanızı da zorunlu kılıyor. Amaç hem eşleştirme sistemine doğru atamaları yapabilmesi için veri sağlamak, hem de oyuncuların en azından temel oyun mekaniklerine hakimiyetini arttırmak. Maçlarda bir araya gelebilecek oyuncular arasında en fazla iki rank farkı olacak. Böylelikle rekabetçi maçlarda iki takım arasında oluşabilecek seviye dengesizliklerinin de önüne geçilmiş olacak.

Oyuncular tarafından merak ve heyecanla beklenen rekabetçi mod bakalım kapalı beta sürecinde ne gibi geri dönüşler ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir