Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT İçin Yeni Karakter Tanıtımı: Omen!

VALORANT İçin Yeni Karakter Tanıtımı: Omen!

Riot’un hızla yükselen oyunu VALORANT, her hafta yayınladığı ajan tanıtımı videolarına devam ederken bu haftaki ajan seçimi Omen oldu.

VALORANT, kapalı betası piyasaya sürüldükten beri sektöre damgasını vuran bir oyun oldu. Stratejik nişancı oyunu, bu popülaritesini her geçen gün arttırmaya da devam etmekte. Daha oyun piyasaya sürülmeden önce başlayan karakter tanıtımları da aynı şekilde sürüyor. Phoenix ile tanıtımları başlatan Riot Games, bu hafta Omen adlı ajanı tanıtmaya karar vermiş. Diğer tanıtılan ajanların aksine Omen’ın geldiği ülke videoda belirtilmiyor, fakat oyun içi özellikleri gayet net biçimde oyunculara sunuluyor.

VALORANT Drop Düşürme

Omen, Overwatch’a aşina olanların sık sık Reaper’a benzettiği bir karakter. Gölgelerin arasından, hiç beklemediğiniz şekilde arkanızda bulabileceğiniz ajanın özellikleri görüş kısıtlamaya ve ışınlanmaya bağlı. Paylaşılan videoda da bu yetenekler gayet düzgün bir şekilde kullanılıyor ve bire iki pozisyonda raunt kazanılıyor.

Videoda önce ulti yeteneğini kullanarak uzak olduğu ve gitmesi gereken alana hızlıca ulaşan Omen, ilk karşılaşacağı rakibi Sage’in görüşünü kısıtlıyor. Ardından seri bir hareketle rakibini düşürüyor. Sonrasında ise Spike’a giderken son rakibi tarafından görülmemesi gerektiği için kutunun arkasına ışınlanıyor. Bundan sonra da bulutunu kullanarak Spike imhasının yarısını tamamlıyor. Kendini göremeyen rakibinin ateşlerinin geldiği yöne bakarak onu gafil avladıktan sonra Spike’ı imha ederek rauntu takımına kazandırıyor.

Omen, her ne kadar güçlü gözükse de oyunda şu anlık fazla tercih edilmeyen bir ajan. Bunun sebebi, geliştiricilerin de sık sık belirttiği gibi oyuncuların henüz oyunun mekaniklerini tam anlamıyla çözememiş olması olabilir.

VALORANT, geçtiğimiz günlerde ilk yama notlarını yayınlayarak oyuncuların şikayetçi olduğu bazı konularda düzenlemeler getirmişti.

VALORANT İlk Yamasını Aldı: Yama Notları 0.47+

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir