Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Sarmal Silah Kaplamalarını Mağazaya Ekledi

VALORANT Sarmal Silah Kaplamalarını Mağazaya Ekledi

VALORANT Sarmal adlı yeni silah kaplaması paketini oyuncuların beğenisine sundu. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in popüler FPS oyunu VALORANT çıkışını gerçekleştirdiği ilk günden bu yana oyuncular tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Oyunu her daim güncel tutmaya çalışan geliştirici ekip aynı zamanda farklı silah kaplamaları üzerinde de çalışıyor. Bu zamana kadar oyuna eklenmiş olan birbirinden çarpıcı silah kaplamalarının yanına VALORANT ekibi Sarmal adlı seriyi de dahil etti. Uygulandığı silahlara bambaşka bir görünüm katan silah kaplaması göze hitap etme konusunda oldukça başarılı.

VALORANT Sarmal

7100 VP karşılığında mağazadan satın alınabilen silah kaplamaları hançer, Classic, Operator, Spectre ve Phantom silahları için tasarlanmış durumda. VALORANT Sarmal silah kaplamalarında ise farklı animasyonlar kullanmayı tercih etmemiş. Kısacası Sarmal serisi silah kaplamaları silahlarınızın yalnızca dış görünümü üzerinde etkili olurken oyun içerisinde farklı olarak herhangi bir öldürme, dolum yada atış animasyonu sunmuyor.

Bugün itibariyle oyun mağazasına eklenen yeni kaplama paketinin oyuncular tarafından en çok eleştirilen yanı ise hiç şüphesiz fiyatları. 250 TL’den daha pahalı olan bu silah kaplaması serisi her ne kadar göze hitap etse de fiyatı ile adeta cep yakıyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir