Anasayfa > Blog > VALORANT Şifre Değiştirme Yöntemi (2021)

VALORANT Şifre Değiştirme Yöntemi (2021)

Riot Games’in popüler FPS oyunu VALORANT kapsamında şifre değiştirme işlemi en kolay şekilde nasıl yapılır?

Riot Games, kendisinden beklendiği üzere VALORANT’ı yaygınlaştırmak için elinden geleni yapıyor. Kapalı betadan beri başarılı yöntemlerle VALORANT’ın oyuncu sayısını artırmaya çalışan Riot Games, bu konuda oldukça başarılı olmuş gibi gözüküyor. VALORANT’a katılan oyuncular da doğal olarak hesaplarında bazı değişiklikler yapmak isteyebiliyor. Bunlardan bir tanesi olan VALORANT şifre değiştirme işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi yazımızda anlattık. VALORANT şifremi unuttum!” diye dert yanıyorsanız aşağıdaki birkaç adımla hesabınıza tekrar kavuşabilirsiniz.

VALORANT İsim Değiştirme

VALORANT Şifre Değiştirme

  • Bu linke tıklayarak hesap kurtarma sayfasına gidin
  • Oyuna giriş yaparken kullandığınız kullanıcı adını girin
  • Riot Games’ten size gelecek olan e-postayı bulun
  • E-postadaki bağlantıya tıklayın
  • Yeni şifrenizi girin
  • Değiştirdiğiniz şifreyi not almayı unutmayın

Valorant şifre değiştirme ile ilgili tüm detaylara https://www.teknobh.com/valorant-sifre-degistirme/ bağlantısından ulaşabilirsiniz.

VALORANT Kullanıcı Adını Bilmeden Şifre Sıfırlama

Eğer şifrenizi değiştirmek için kullanıcı adınz ihtiyacınız varsa fakat bu kullanıcı adını bilmiyorsanız endişelenmenize gerek yok. Şifresini değiştireceğiniz Riot hesabının e-posta adresini bilmeniz yeterli.

Yukarıdaki linke tıklamanızın ardından alt tarafta bulunan “Kullanıcı Adını mı Unuttun?” kısmına tıklarsanız site sizden e-postanızı isteyecektir. Bu boşluğa şifresini değiştirmek istediğiniz hesabın e-postasını girin.

Bunun ardından bu e-posta adresine hesabınızın ismini gösteren bir e-posta gelecektir. Gelen kullanıcı adını kullanıp yukarıdaki adımlarla VALORANT şifre değiştirme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

valorant şifre değiştirme

VALORANT Şifremi Unuttum

Eğer VALORANT oyununda kullandığınız parolayı hatırlamıyorsanız yukarıdaki adımları kullanarak gayet kolay bir şekilde şifre sıfırlama işlemini yapabilirsiniz. Bunu yapmak için gereken kullanıcı adını bilmiyorsanız veya unuttuysanız da e-postanızı kullanarak geri kazanabilirsiniz. Bu işlemleri nasıl yapabileceğinizi yukarıdaki başlıklarda detaylı bir şekilde anlattık. Herhangi bir teknik sorunuz veya probleminiz varsa yorumlar kısmından belirtebilir, bizlik bir durum yoksa Riot Games’e ulaşabilirsiniz.

VALORANT Hakkında

VALORANT, Riot Games’in 2020 yazında oyuncuların beğenisine sunduğu bir taktiksel nişancı oyunu. Birçok farklı ajan ve harita barındıran bu oyunda tıpkı rakibi Counter-Strike gibi tur tur ekonomi mantığı da var. VALORANT karakterlerinin sahip olduğu yetenekler de bu ekonomi sistemine dahil ediliyor. Bu sebeple oyunu Overwatch-CS:GO kırması olarak da tanımlayabiliriz. Her geçen güncellemeyle eklenen yeni haritalar ve ajanlarla birlikte VALORANT gün geçtikçe daha çok büyüyor ve daha çok oyuncuya sahip oluyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir