Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Tırmanış Modu Resmen Duyuruldu

VALORANT Tırmanış Modu Resmen Duyuruldu

Veri madencileri tarafından resmi duyurusundan önce sızdırılmış olan VALORANT Tırmanış modu Riot Games tarafından duyuruldu. Detaylar haberimizde.

VALORANT‘ın ilk sınırlı süreli oyun modu olacak olan Tırmanış için Riot Games cephesinden resmi duyuru geldi. CS:GO‘nun silah yarışı modu ile benzerlikler gösteren oyun modu yarın oyuna eklenecek. Tahminler yeni oyun modunun mart ayı başında karşımıza çıkabileceği yönünde yoğunlaşmış olsa da Riot Games tahminleri boşa çıkartarak oyuncuların merakla beklenen moda çok daha erken kavuşacaklarının müjdesini verdi.

VALORANT Tırmanış oyun modunda oyuncular 12 seviyeyi ilk tamamlayan ya da 10 dakikalık süre içerisinde en çok skora ulaşan ekip olmak için mücadele edecekler. Her seviye atlama ile birlikte oyuncuların ellerindeki silahlar da değişecek. Ancak bu değişim bireysel olarak gerçekleşecek. Kısacası bir takım üyesinin elinde Vandal varken diğer üye hala bir Frenzy ile mücadele ediyor olabilecek.

Ölüm Maçı ve Spike’a Hücum gibi sevilen oyun modlarının aksine Tırmanış modu kalıcı olarak VALORANT içerisinde yer almayacak. Bu sebeple oyun modunu deneyimlemek veya tadını çıkartmak isteyen oyuncuların ellerini çabuk tutmasında fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir