Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Türkiye Sunucusu 128 Tick İle Açıldı!

VALORANT Türkiye Sunucusu 128 Tick İle Açıldı!

Riot Games, VALORANT Türkiye sunucusunu 128 tick rate ile birlikte açtığını oyunun Twitter üzerindeki takipçilerine duyurdu.

Riot, Türkiye’deki kitlesini yine yalnız bırakmıyor. En optimize oyun deneyimi için Valorant’ın Türkiye sunucularının açıldığı Twitter üzerinden duyuruldu. Ayrıca sunucular 64 değil 128 tickrate içerecek, bu sebeple oyunun sunucuları alışık olduğumuzdan daha kaliteli olacak. “Kafasına sıktım gitmedi, adamı göremeden öldüm” tarzındaki şikayetler minimuma indirgeniyor bu sayede. Bilgiyi iletme hızı yüksek olan sunucular sayesinde ilk çıkanın bekleyeni görmesi yani peeker’s advantage durumu mümkün olduğunca azaltılacak. Riot’un paylaştığı geliştirici videosunda konuşulan bu durumdan TR sunucularının açılması duyurusunda da bahsedildi.

Oyundaki herkesin düşük pingle, stabil bir bağlantıyla oynamasını sağlamak için çalışmalar devam etmekte. Kapalı beta erişimi olanlar Türkiye sunucusunda oyunun keyfini sürecekken erişim düşüremeyenler yayın izlemeye devam ediyor. Avrupa’daki sunucuların kapalı olacağı süreçte Valorant Türkiye sunucusunun açılması ülkemizdeki oyuncuları memnun etmiş durumda.

VALORANT FPS Yükseltme Rehberimiz

Riot’un paylaştığı, oyunun bağlantı kalitesinden bahsedilen son geliştirici videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


VALORANT Kapalı Beta Süreci İle İlgili Her Şey!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir