Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Yeni Harita Sızdırıldı

VALORANT Yeni Harita Sızdırıldı

VALORANT yeni haritası, önceden sızdırılan bilgilere uyan, büyük ihtimalle Karayip Adaları’nda geçen bir sahil haritası olacak.

“Visitez Breeze”, yani İngilizce ve Fransızca iki kelimenin bir araya gelmesiyle “Esintiyi ziyaret et” gibi bir anlama gelen bir cümlenin dipnot halinde geçildiği yeni harita, 2 adet kartpostal görünümlü fotoğraf ile sızdırıldı. “Wander” ve “Explorer” yazılarının büyük harflerle VALORANT yazı tipinde yazıldığı ve arka planda bir ada sahili gördüğümüz bu fotoğraflar önceden sızdırılan bilgilerle bir hayli örtüşüyor. Önceki sızdırılan bilgilerin detaylı bir incelemesi için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Yeni VALORANT Haritası Karayipler’de Olabilir

VALORANT’ın en son yaptığı Gece Pazarı ve 1 Nisan etkinliklerinden sonra bazı oyuncular gerek oyunun dosyalarında derin taramalarla, gerekse Riot’un yaptığı çok küçük ipuçlarına bakarak gelecek yeni haritanın Karayip Adaları’nda geçebileceğini ortaya atmışlardı. 1 Nisan etkinliğinde Cypher’ın bulunduğu yer de sahil tarzında bir yer olduğundan bunun da bir ipucu olabileceğinden şüphelenilmişti. Sızdırılan bu yeni 2 fotoğrafı da işin içine katınca Cypher’ın arka planındaki fotoğraf ile bu yeni fotoğraflar birbirine gerçekten çok benziyor. Karşılaştırmak için sızdırılan fotoğrafların olduğu Tweet’i ve 1 Nisan etkinliğindeki Cypher fotoğrafını aşağıda bulabilirsiniz.

valorant yeni harita

Gerçekten de benziyorlar değil mi?

VALORANT Yeni Harita Ne Zaman Gelecek?

Bu fotoğraflar ve yeni harita hakkında Riot’tan herhangi bir resmi açıklama olmadı, bu yüzden elimizde herhangi bir tarih yok. Ancak şuana kadar yeni ajanlar ve yeni haritalar gibi büyük güncellemeler yeni kısımlarda veya yeni bölümlerde geldiğinden en erken 21 Nisan, en geç ise yeni bölümün geleceği Haziran ayında bu haritayı bekleyebiliriz.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir