Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Haritası Karayipler’de Olabilir

Yeni VALORANT Haritası Karayipler’de Olabilir

Foxtrot kod adlı yeni VALORANT haritası, son paylaşımlara detaylı bir şekilde bakılırsa Karayipler’de bir deniz kenarında yer alabilir.

VALORANT oyuncularına birçok farklı silah kaplamasını ucuza alması için fırsat tanıyan Gece.Pazarı, bugün yeniden oyuncularla buluşmuştu. Oyunun Twitter hesabından yapılan duyurudaki bazı detaylar ve önceden verilen bilgiler ise gayet olası bir teoriyi ortaya çıkardı. Büyük ihtimalle bir sonraki bölümün başında VALORANT’a eklenecek olan harita, Karayipler’e yakın bir deniz kenarında yer alabilir.

Yeni VALORANT Haritasına Dair İpuçları

Bu teorinin temelini oluşturan bilgiler, VALORANT tarafından yapılan iki paylaşıma dayanıyor. Bunlardan bir tanesi 1 Nisan şakası olarak duyurulan Gönül Ajanları oyunuyken diğeri ise Gece.Pazarı duyurusundaki ipuçları.

VALORANT tarafından yapılan paylaşımda Karayipler’in kısaltması olan “CARIB.” ifadesinin yer aldığını görüyoruz. Bu ifadenin sol tarafında ise üzeri çizilmiş bir şekilde İngilizcede esinti, meltem anlamlarına gelen “Breeze” kelimesi yer alıyor, ki bu da Karayipler temasıyla oldukça uyumlu bir sözcük. Aynı görselin sol üst ve sağ alt köşelerinde yer alan koordinatlar ise Google Maps’e göre Karayipler’e oldukça yakın olan Bermuda Şeytan Üçgeni’nin merkezini gösteriyor.

Birçok oyuncu, VALORANT’ın 1 Nisan şakası için kullandığı oyunun görsellerinde Cypher’ın bulunduğu mekanın yeni harita olabileceğine dair fikirleri savunmakta. Yeni haritanın bir adada, sahilde, veya bir teknede geçme olasılığı gayet yüksek görünüyor. Bahsedilen fotoğrafa aşağıdaki gönderiden göz atabilir, VALORANT’ın 1 Nisan şakasıyla ilgili detaylı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni VALORANT Haritası Ne Zaman Geliyor?

Riot Games, yeni haritayla ilgili herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı, fakat böyle bir açıklama için en uygun zaman yeni kısmın başlangıcı olan 21 Nisan olarak gözüküyor. Bu tarihten yaklaşık iki ay sonra başlayacak olan yeni bölüm ise çok büyük ihtimalle VALORANT’ın yeni haritasının çıkış tarihi olacak. Bu bilgiler göz önünde bulundurulursa yaz tatili temalı bir haritaya haziran ayında ulaşmamız gayet olası gözüküyor. İyi iş Riot!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir